Xerox Mobile Xerox Home Page


Dela den här sidan:

Mobila lösningar från Xerox

Vi gör det enklare, bekvämare och säkrare att arbeta mobilt, både via företagets nätverk eller utanför brandväggen. Med Xerox Mobile från Xerox och våra Xerox Business Innovation Partners kan du välja bland ett brett sortiment av unika produkter och tjänster för mobila användare.   


Hanterade mobila lösningar

Allt fler företag tillhandahåller trådlösa enheter och program för att underlätta för sina mobila användare att nå information var de än befinner sig. För att sänka kostnaderna, garantera säkerheten och ge bästa möjliga användarupplevelse måste företagen hantera sina mobila lösningar på ett effektivt sätt. De vänder sig till experter på tjänster för att få hjälp.

Visa lösningar
Xerox Enterprise Print Services för fjärranvändare och mobila användare

Genom att utöka våra strategiska utskriftstjänster till att också gälla virtuella användare kan medarbetarna som inte befinner sig på kontoret söka efter tillgängliga nätverksskrivare, begära service, beställa förbrukningsmaterial, skicka skrivarinstallationsanvisningar till sig själva och scanna dokument via vår säkra Enterprise Print Services-portal från en mobil enhet. När de är på resa kan de skicka viktiga dokument för utskrift på kontoret utan att behöva öppna eller ansluta sin bärbara dator till nätverket. De skickar helt enkelt filerna via sin mobila enhet.

På kontoret

I dag är allt färre anställda beroende av sitt fysiska skrivbord. Företagen behöver säkra, enkla och bekväma sätt att underlätta arbetet för sina mobila användare.

Visa lösningar
Xerox PrintBack

Du använder redan en skrivare tillsammans med din stationära eller bärbara dator. Nu har du börjat använda en smartphone och/eller läsplatta på jobbet också. Med Xerox PrintBack kan du utnyttja datorns utskriftsfunktion även på din iOS- och Android™-baserade smartphone och läsplatta.

Xerox® Mobile Print Solution

Med den här lösningen blir mobil utskrift enklare och bekvämare och affärsdokumenten skyddas när de skrivs ut från en smart mobiltelefon eller annan mobil enhet. Den e-postbaserade företagslösningen kräver inga krångliga drivrutiner, verktyg eller program.

Xerox Mobile Express Driver™

När du vill skriva ut från datorn behöver du i princip bara använda en enda drivrutin. Xerox Mobile Express Driver är en universaldrivrutin som du kan hämta till datorn för att skriva ut på alla PostScript-enheter i nätverket, inklusive skrivare från andra leverantörer.

Secure Access Unified ID System™

Frigör de mobila användarna från skrivaren och eliminera säkerhetsproblem genom att integrera flerfunktionsskrivaren från Xerox med er befintliga ID-kortlösning. Gör det möjligt för fjärranvändare och studenter att skicka dokument till en centralt placerad skrivarserver och aktivera utskrifterna genom att dra sitt magnetkort eller accesskort på enheten. Användarna får snabb, enkel och säker åtkomst till dokumenten var de än behöver dem.