Το Όραμα του Chester Carlson


Απολαύστε 75 χρόνια σε 75 δευτερόλεπτα: μια ματιά στα πολλά ορόσημα της Xerox.

Πριν από 75 χρόνια, ο Chester Carlson δημιούργησε ένα ευκολότερο τρόπο για την αντιγραφή πληροφοριών σε χαρτί. Η εφεύρεσή του ονομάστηκε «ξηρογραφία» και έφερε την επανάσταση στον τρόπο που μοιράζονται οι πληροφορίες και, εν τέλει, στον τρόπο που πραγματοποιούνται οι εργασίες σε ένα γραφείο. Με την εφεύρεση του Carlson ιδρύθηκε και η εταιρεία μας, η Xerox.

Η κληρονομιά του Carlson παραμένει η καρδιά και η ψυχή της σημερινής Xerox. Η ιδιοφυΐα της εφεύρεσης και το πάθος του να μετατρέψει μια ιδέα σε επιχείρηση μεταβιβάζονταν στους ανθρώπους της Xerox για περισσότερα από 75 χρόνια, από τη δημιουργία του πρώτου ξηρογραφικού αντιγράφου.

Με τους εορτασμούς αυτής της 75ης επετείου, γιορτάζουμε και τον Carlson. Ενώ πειραματιζόταν στο εργαστήριό του στην Αστόρια του Κουίνς, είχε έναν απλό στόχο στο νου του: «…να κάνει τη δουλειά γραφείου λίγο πιο παραγωγική και λίγο λιγότερο βαρετή». Πάμε λοιπόν στο σήμερα: Η απλοποίηση του τρόπου που πραγματοποιούνται οι εργασίες αποτελεί τον πυρήνα της Xerox και την αξία που παρέχουμε στους πελάτες μας – σε 160 χώρες και με τη βοήθεια 140.000 ατόμων της Xerox.Εμπνευσμένοι από τον Chester Carlson

Image Map

Πάντα υπάρχει πιο απλός τρόπος
Αυτός είναι ο ιδρυτικός σκοπός της Xerox: το πιστεύω ότι ο τρόπος που πραγματοποιείται μια εργασία μπορεί πάντα να απλουστευτεί σε τεχνικό επίπεδο. Και μετά να απλουστευτεί ακόμη περισσότερο. Αυτό το πιστεύω παρακίνησε τον Carlson να αλλάξει τον κόσμο από την εποχή του καρμπόν σε κάτι πολύ πιο εύκολο. Με το πάτημα ενός κουμπιού, δημιουργούνται διπλότυπα των πληροφοριών, για ένα άτομο ή για πολλούς. Αυτό το πιστεύω που αφορά την απλότητα θα συνεχίσει να εμπνέει τις καινοτομίες μας για πολλές δεκαετίες μπροστά μας.

Δεν χρειάζεται να είστε εφευρέτης για να εφεύρετε
Ο Carlson ήταν δικηγόρος για θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να ηγηθεί μίας από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές επαναστάσεις στην ιστορία. Το δικό του παράδειγμα αποτελεί μια υπενθύμιση ότι όλοι μας έχουμε κάτι να συνεισφέρουμε. Φέρνουμε μοναδικές γνώσεις, ιδέες, πείρα και ειδίκευση που βελτιώνουν την καθημερινή εργασία μας.

Μην τα παρατάτε ποτέ
Η εφεύρεση του Carlson ήταν εντυπωσιακή. Αλλά ίσως πιο σημαντική ήταν η μακροχρόνια αποφασιστικότητά του να μετατρέψει την ξηρογραφία σε μια πραγματική επιχείρηση. Ο Carlson παρουσίασε την εφεύρεσή του σε δεκάδες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της IBM και της Kodak. Όλοι αρνήθηκαν – επειδή δεν έβλεπαν την ανάγκη για μια νέα τεχνολογία δημιουργίας αντιγράφων. Μόνο όταν ο Carlson γνώρισε τον Joe Wilson της Haloid Company βρήκε έναν επιχειρηματικό συνεργάτη που μοιράστηκε το όραμά του και έδωσε μια ευκαιρία σε αυτή τη μεγάλη ιδέα. Το θάρρος, το πείσμα, η υγιής ισορροπία υπομονής και ανυπομονησίας του Carlson, μαζί με την κλασσική τόλμη, θα πρέπει να μας εμπνέουν όλους.

Η συνεργασία μάς κάνει πιο δυνατούς
Όσο επαναστατική κι ας ήταν η αρχική εφεύρεση του Carlson, η συνεργασία με τους καινοτόμους στην Haloid Company υλοποίησαν την ξηρογραφία. Αυτό μας υπενθυμίζει ότι, παρότι τα ατομικά επιτεύγματα είναι σημαντικά, η ομαδικότητα, η συνεργασία και η κοινότητα είναι αυτά που επιφέρουν θεαματικά αποτελέσματα.

Πάνω απ' όλα, υπεροχή
Όσο στοιχειώδες κι αν ακούγεται, η πραγματική μαγεία της εφεύρεσης του Carlson ήταν ότι δούλεψε. Ξανά και ξανά. Για να συμβεί αυτό, κάθε εξίσωση… κάθε σχήμα… κάθε βίδα… έπρεπε να προγραμματιστεί, να ταιριάξει και να εκτελεστεί με ακρίβεια. Σήμερα, η επωνυμία Xerox συνεχίζει να χαίρει σεβασμού για την εντιμότητα και τα υψηλά πρότυπα υπεροχής μας. Οι πελάτες δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο από εμάς. Και, τους αξίζουν τα καλύτερα.Συνδεθείτε με τη Xerox

Ακολουθήστε μας  

@XeroxCorp
Posted 11 hours ago

@palmerrg Glad to hear that the event went well!
@XeroxCorp
Posted 13 hours ago

RT @XeroxTransport: Traffic cameras play vital role in responding to accidents, Sheriff's Office says xerox.bz/1nEJkLD
@XeroxCorp
Posted 13 hours ago

If you're still keyword stuffing to market your website, you're doing it wrong, via @Forbes: xerox.bz/1mZXYrB #SEO
@XeroxCorp
Posted 14 hours ago

@rwang0 Thanks for sharing your perspective.
@XeroxCorp
Posted 14 hours ago

RT @palmerrg: Expecting around 15 @XeroxCorp clients at Citi Field. Looking forward to an engaging discussion. #mps #workflow #xeroxfocusfo…
@XeroxCorp
Posted 14 hours ago

@ConstellationRG Thanks for sharing w/ your followers.
@XeroxCorp
Posted 14 hours ago

Workplace wellness movements are taking on a more holistic approach xerox.bz/XaZ26Q #SimpleHealth
@XeroxCorp
Posted 15 hours ago

Is there a limit to Moore's Law? #Innovation guru @RWang0 weighs in via Q&A w/ @RealBusiness. xerox.bz/1nRHUyl
@XeroxCorp
Posted 15 hours ago

@InnovateWorkSum Diversity and inclusion are no longer optional. As a global company, they provide us with a competitive advantage.
@XeroxCorp
Posted 16 hours ago

Want to learn how to unlock/protect your enterprise's valuable info? Watch our latest episode of #AsktheExperts xerox.bz/XaHCHx
@XeroxEvents
Posted 10 hours ago

Got a question for @serenawilliams? Tweet a Vine video using #AAHfancast & it could be featured on #WTALive 8/3! http://t.co/1Sl4ojZZLs
@XeroxEvents
Posted 14 hours ago

Steps to stardom: 1. Create a Vine 2. Tweet it w/ #AAHfancast 3. Watch #WTALive on August 3 & 11! Details: xerox.bz/WLXqAT
@XeroxEvents
Posted 1 day ago

RT @Shahnawaz2805: @wta for @Angeliquekerber #AAHfancast #WTALive @xeroxevents vine.co/v/MEaL0uhDm9u
@XeroxEvents
Posted 1 day ago

RT @Shahnawaz2805: @WTA To @Angeliquekerber #AAHfancast #WTAlive vine.co/v/M0pHU3bLF5a
@XeroxEvents
Posted 1 day ago

@Shahnawaz2805 Any #AAHfancast submissions received 7/25-8/8 will be considered for #WTALive from @CincyTennis, too! Good luck!
@XeroxEvents
Posted 1 day ago

@Shahnawaz2805 3
@XeroxEvents
Posted 1 day ago

RT @MeganDuggan4: @WTA @XeroxEvents #WTALive #AAHfancast for @AngeliqueKerber vine.co/v/MEWIZaMZgQq
@XeroxEvents
Posted 1 day ago

RT @Kerberfan: @WTA @XeroxEvents #AAHfancast #WTALive for @AngeliqueKerber vine.co/v/MEWrBOwFg7x
@XeroxEvents
Posted 1 day ago

@MeganDuggan4 Thanks for participating again! Your #AAHfancast submission has been added to our gallery: xerox.bz/1q3LXYN. Good luck!
@XeroxEvents
Posted 1 day ago

@Kerberfan Thanks for participating again! Your #AAHfancast submission has been added to our gallery: xerox.bz/1q3LXYN. Good luck!