Μείνετε συνδεδεμένοι
Αφήστε μας να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές Xerox Business Development
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗ XEROX
Λήψη φυλλαδίου
Διερευνήστε περισσότερους τρόπους για να αναπτύξετε την επιχείρηση ψηφιακής εκτύπωσης

Επιχειρηματική Ανάπτυξη για Ψηφιακή Εκτύπωση

Xerox ProfitAccelerator®

Όλα όσα χρειάζεστε για να αναπτύξετε την επιχείρηση ψηφιακής εκτύπωσης.

Αναπτύξτε την επιχείρηση ψηφιακής εκτύπωσης με πόρους επιχειρηματικής ανάπτυξης Xerox

Το Xerox ProfitAccelerator® είναι ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων και προγραμμάτων που έχει σχεδιαστεί για τη μεγιστοποίηση της επένδυσής σας σε εξοπλισμό ψηφιακής εκτύπωσης, συνδυάζοντας την απαράμιλλη εμπειρία της Xerox στην ψηφιακή εκτύπωση, παγκοσμίου κλάσης πόρους και κορυφαία υποστήριξη στην αγορά.

Οι Σύμβουλοι Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Xerox μπορούν να σας δείξουν πώς να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση ψηφιακής εκτύπωσης με αξιολογήσεις, ανάπτυξη προγραμμάτων, εκπαίδευση στις πωλήσεις και πολλά άλλα – που παραδίδονται σε σας προσωπικά ή μέσω σεμιναρίων στο web και ηλεκτρονικών μαθημάτων.

Αυτή η ισχυρή υποστήριξη συνοδεύεται από ένα στόχο: την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να απογειωθεί η επιχείρηση ψηφιακής εκτύπωσης που διαθέτετε:

  • εργαλεία για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το επιχειρηματικό σας σχέδιο και να υπολογίσετε την απόδοση της επένδυσής σας
  • πρότυπα, οδηγούς και δείγματα για να σας βοηθήσουν να παράγετε νέες εφαρμογές
  • μαθήματα, σεμινάρια στο web και παροχή συμβουλών για να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας σχετικά με κερδοφόρες ευκαιρίες ψηφιακής εκτύπωσης
  • βιβλία, περιοδικά και διαφημιστικά φυλλάδια για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις στην ψηφιακή εκτύπωση.

Επικοινωνίες πολλών καναλιών

Ο αριθμός των εκστρατειών επικοινωνίας που χρησιμοποιούν ποικιλία καναλιών – εκτύπωση, κινητή τηλεφωνία, κοινωνική δικτύωση και ηλεκτρονικά μέσα – αυξάνεται. Δεν πρόκειται για μόδα σύμφωνα με την InfoTrends, η οποία διαπίστωσε στην έρευνά της σε όλα τα μέσα τον Οκτώβριο 2010 ότι οι διαφημιστές χρησιμοποιούν σήμερα κατά μέσο όρο 2,7 κανάλια μέσων ανά εκστρατεία. Αυτή η τάση παρέχει μια τεράστια ευκαιρία στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης που εξασφαλίζουν ότι η στρατηγική και οι δυνατότητές τους υποστηρίζουν επικοινωνίες πολλών καναλιών.

επιπλέον πληροφορίες - Επικοινωνίες πολλών καναλιών
Εργαλείο σχεδιασμού Απόδοσης της Επένδυσης (ROI) για Άμεσο μάρκετινγκ ProfitQuick Εργαλείο σχεδιασμού Απόδοσης της Επένδυσης (ROI) για Άμεσο μάρκετινγκ ProfitQuick™ (εργαλείο λογισμικού)
Πρόκειται για ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ που έχει σχεδιαστεί για την επίδειξη και προβολή της ολοκληρωμένης απόδοσης επενδύσεως (ROI) μιας εκστρατείας ή ενός προγράμματος Direct Marketing. Δεν πρόκειται για μια ακόμη αριθμομηχανή υπολογισμού της απόδοσης επενδύσεως (ROI), αλλά για μια προηγμένη υπηρεσία παροχής αληθινών προβλέψεων και αποτελεσμάτων για την εκτίμηση της αποδοτικότητας των προγραμμάτων Direct Marketing, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συγκρίνετε εκστρατείες και να εκτιμάτε κινδύνους.

Λήψη φυλλαδίου (PDF) 
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Direct Marketing Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Direct Marketing
Μπορούν να βοηθήσουν τις ομάδες πωλήσεων και επιχειρησιακών λειτουργιών να κατανοήσουν πώς να εντοπίσουν, να συλλέξουν και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες Direct Marketing και πώς να υλοποιήσουν αποτελεσματικά μια εργασιακή ροή άμεσου μάρκετινγκ στην εταιρεία σας.

Πώς να πουλήσετε άμεσο μάρκετινγκ (PDF)
Λειτουργικά ζητήματα για το άμεσο μάρκετινγκ (PDF)
Πώς να υλοποιήσετε το άμεσο μάρκετινγκ (PDF)
Μελέτες περίπτωσης εργαστηρίου 1:1 Xerox

Μελέτες περίπτωσης εργαστηρίου 1:1 Xerox New York Mets
Τα στατιστικά στοιχεία είναι σημαντικά στο μπέιζμπολ - και στο μάρκετινγκ. Όταν χρησιμοποίησαν Direct Marketing καθοδηγούμενο από δεδομένα για δοκιμή έναντι στη μη εξατομίκευση, οι συνεργάτες του εργαστηρίου 1:1 της Xerox βοήθησαν τους Mets να κερδίσουν μια αύξηση 57,2% στις πωλήσεις ομαδικών εισιτηρίων με 36,3% περισσότερες ομάδες να αποκρίνονται.

λήψη μελέτης περίπτωσης (PDF) 
Μελέτες περίπτωσης εργαστηρίου 1:1 Xerox Πανεπιστήμιο Miami
Το Πανεπιστήμιο του Miami, με τη βοήθεια λύσεων επικοινωνίας b+p+t, χρησιμοποίησε εξατομικευμένα, συναφή διαφημιστικά φυλλάδια και pURL για να προσελκύσει ένα μεγαλύτερο ποσοστό σπουδαστών κολλεγίων με υψηλή απόδοση στο πρόγραμμα Honors. Κατάφεραν να ξεπεράσουν στο στόχο τους κατά 30% ενώ μείωσαν το κόστος εκτύπωσης κατά 29%.

λήψη μελέτης περίπτωσης (PDF)
view video
Εξασφαλίζοντας την επιτυχία σας με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Επιχειρηματική Ανάπτυξη της Xerox

Η υποστήριξη μέσω των συμβουλευτικών υπηρεσιών μας για επιχειρηματική ανάπτυξη μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση ψηφιακής εκτύπωσης. Διατίθενται μαθήματα, σεμινάρια μέσω web, e-Learning και προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας συμβουλευτικές υπηρεσίες είτε ηλεκτρονικά είτε επί τόπου, στην τοποθεσία σας ή στη δική μας. Προσφέρουμε περισσότερα από ένα σύνολο εργαλείων και υπηρεσιών – η Xerox είναι ο συνεργάτης σας για επιτυχία, αφοσιωμένη πάντα στο να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

επιπλέον πληροφορίες - Υπηρεσίες Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
Υπηρεσίες Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Υπηρεσίες Πωλήσεων & Μάρκετινγκ
Επιταχύνετε την πορεία σας προς την επιτυχία με υπηρεσίες που σας βοηθούν στην ανάπτυξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου μάρκετινγκ με στρατηγικές και τακτικές, στην ανάπτυξη σχέσεων με διαφημιστικά γραφεία και διαφημιστές με μεγάλη επιρροή, στην αξιοποίηση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης ως τμήμα του προγράμματος επικοινωνιών σας και στην εκπαίδευση του δυναμικού πωλήσεων ώστε εντοπίζει και να συλλέγει νέες ευκαιρίες εσόδων. Ένα δείγμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει:

Ανάπτυξη Σχεδίου Μάρκετινγκ (PDF)
Ανάπτυξη Προγράμματος Διαχείρισης Πωλήσεων (PDF)
Εκπαίδευση στον Καθορισμό τιμών βάσει αξίας (PDF)
Πώληση Ψηφιακής Εκτύπωσης (PDF)
Πώληση Μεταβαλλόμενων Πληροφοριών (PDF)
Πώληση σε Κάθετες Αγορές (PDF)
Πώληση σε Διαφημιστικά γραφεία και Διαφημιστές (PDF)
Υπηρεσίες Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (PDF)
Λειτουργικές υπηρεσίες & Ροής εργασίας Λειτουργικές υπηρεσίες & Ροής εργασίας
Η δημιουργία, ενσωμάτωση, αυτοματοποίηση και τέλος, η συνολική βελτίωση της εργασιακής ροής σας είναι κρίσιμη για αποδοτικές λειτουργίες ψηφιακής εκτύπωσης. Διατίθεται υποστήριξη από τους ειδικά πιστοποιημένους αναλυτές της Xerox, τους συμβούλους επιχειρηματικής ανάπτυξης και το εξωτερικό δίκτυο από ειδικούς της αγοράς σε αρκετούς τομείς:

Εργαστήριο Ψηφιακής Σχεδίασης (PDF)
Εργαστήριο Διαχείρισης Χρώματος (PDF)
Εκπαίδευση και Συμβουλευτικές υπηρεσίες XMPie™ (PDF)
Εκπαίδευση σε Υπηρεσίες Web FreeFlow™ (PDF)
Εκπαίδευση σε FreeFlow VI Suite (PDF)
Σχεδίαση και Παραγωγή Εγγράφων Lean (PDF)
Σύμβουλοι Παραγωγής SmartPress (PDF)
Υπηρεσίες Ανάπτυξης Εφαρμογών Υπηρεσίες Ανάπτυξης Εφαρμογών
Αυτές οι συμβουλευτικές υπηρεσίες σας βοηθούν στην ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών υψηλής αξίας και μεγάλου όγκου και σας επιτρέπουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να γίνετε πιο σχετικοί από στρατηγική άποψη με τους πελάτες σας. Η υποστήριξη σε αυτό τον τομέα απευθύνεται στην ομάδα επιχειρησιακών λειτουργιών και τους εκπρόσωπους πωλήσεων και περιλαμβάνει:

Εργαστήριο Πώληση Άμεσων Ταχ. Αποστολών (PDF)
Εργαστήριο Πώληση TransPromo (PDF)
Λειτουργικά ζητήματα για την Υλοποίηση Άμεσων Ταχ. Αποστολών (PDF)
Λειτουργικά ζητήματα για την Υλοποίηση TransPromo (PDF)
Υλοποίηση Άμεσων Ταχ. Αποστολών (PDF)
Υλοποίηση TransPromo (PDF)
Οικονομικοί πόροι για να σας βοηθήσουν στη λειτουργία μιας κερδοφόρας ψηφιακής επιχείρησης

Πόσο γρήγορα μπορείτε να δημιουργήσετε Απόδοση της Επένδυσης (ROI) για τις επενδύσεις κεφαλαίων σας; Σε ποια συσκευή – τυπογραφείου ή ψηφιακή – είναι πιο κερδοφόρο να εκτελέσετε μια συγκεκριμένη εργασία; Πώς θα μεταβείτε από το παραδοσιακό σχήμα κόστος + καθορισμός τιμών σε ένα μοντέλο βάσει αξίας; Ποια είναι τα πραγματικά σας λειτουργικά κόστη;
Τα Xerox ProfitQuick™ Job Estimator, Business Planner και Investment Planner μπορούν να σας βοηθήσουν να απαντήσετε αυτές τις ερωτήσεις αλλά και πολλές ακόμα. Προσφέρουμε λογισμικό οικονομικών μοντέλων, οδηγούς και εκτιμήσεις για να μεγιστοποιήσετε την επένδυσή σας και να επιτύχετε κερδοφόρα τελικά αποτελέσματα.

Για να μάθετε περισσότερα ή για να αποκτήσετε αυτούς τους οικονομικούς πόρους, επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο της Xerox.