Κίνηση, χρώμα και πρωτοπορία: Xerox και Cirque du Soleil

Η συνεργασία μας

Όταν παρακολουθείτε μια παράσταση του Cirque du Soleil®, προφανώς δεν αναρωτιέστε πώς δημιουργούν έγγραφα ή διαχειρίζονται την καθημερινή επιχειρηματική τους λειτουργία οι συντελεστές. Οι παραστάσεις του Cirque du Soleil είναι διαισθητικές, πολύχρωμες και υποβλητικές. Χρειάζεται προγραμματισμός, προετοιμασία και πολλή δουλειά στα παρασκήνια για να υπάρχει πάντα το τέλειο αποτέλεσμα στη σκηνή.

Όσο οι ακροβάτες προβάρουν τα εκπληκτικά τους κόλπα, την ίδια στιγμή οι σχεδιαστές κοστουμιών σκαρφίζονται απίθανα σύνολα, οι καλλιτεχνικοί διευθυντές σχεδιάζουν τις μελλοντικές παραστάσεις και οι υπεύθυνοι προώθησης συντονίζουν εκστρατείες με στόχο την πώληση εισιτηρίων. Υπάρχουν αμέτρητοι ακόμη συντελεστές, και όλοι τους βασίζονται στη χρήση εγγράφων για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Έτσι το Cirque du Soleil επέλεξε τη Xerox ως αποκλειστικό προμηθευτή για τον εξοπλισμό γραφείου, καθώς και για τις υπηρεσίες και την τεχνολογία τεκμηρίωσης για τις παραστάσεις της περιοδείας Big Top and Arena σε Η.Π.Α., Καναδά και Ευρώπη. Φροντίζουμε να γίνεται σωστά η δουλειά στα παρασκήνια, ώστε το Cirque du Soleil να συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να προσφέρει εκλεπτυσμένες, μαγικές και φαντασμαγορικές εμπειρίες σε θεατές σε όλο τον κόσμο.Cirque du Soleil
Η λύση
Η Xerox θα συνεργαστεί με το Cirque du Soleil -στην έδρα, στα περιφερειακά γραφεία και στις παραστάσεις της περιοδείας Big Top and Arena- προκειμένου να βελτιστοποιήσει τις επιχειρηματικές διαδικασίες και να απλοποιήσει τη διαχείριση των εγγράφων. Εκτός από την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εκτυπώσεων, θα συμβάλλουμε στην ανάπτυξη προσαρμοσμένων διαφημιστικών εκστρατειών σε όλα τα μέσα, με στόχο την προώθηση της πώλησης εισιτηρίων.


Το εμπορικό σήμα Cirque du Soleil ανήκει στο Cirque du Soleil και χρησιμοποιείται κατόπιν άδειας.
Φωτογραφίες: Φωτογραφίες OSA, κοστούμια: Liz Vandal © 2009 Cirque du Soleil