Skap et grønt kontor

I Xerox ønsker vi en bærekraftig virksomhet og vi ønsker også å hjelpe deg å finne måter å arbeide smartere og raskere på, slik at du kan styrke bunnlinjen og samtidig verne miljøet. Del idéer med kollegaer og ledelsen i selskapet for å skapet et grønt kontor og gjøre bærekraftighet til en del av selskapets DNA.
7 tips til et grønnere kontor (PDF)
Miljøvennlige løsninger som fungerer (PDF)
Video: Oppnå målbare reduksjoner i kostnader, forbruk og avfall på kontoret

Syv trinn til et grønnere kontor
 1. Bruk elektroniske verktøy: programvare som forenkler måten du bruker dokumentene på og gratis elektroniske verktøy som forenkler måten du kommuniserer på.
  • Reduser tiden og energien du bruker på manuelle papirbaserte prosesser med programvare for håndtering av arbeidsflyt og samarbeidsverktøyer. Xerox DocuShare, kombinert med skanneraktiverte multifunksjonsmaskiner, kan eliminere kostnadene til produksjon, lagring og forsendelse av papirdokumenter.
  • Send og motta informasjon elektronisk med enkle e-handelsverktøy og gratis elektroniske kontoadministrasjonsverktøyer som hjelper deg å håndtere Xerox-utstyr og -kontrakter, sende inn måleravlesinger og innkjøpsordre elektronisk, betale fakturaer elektronisk, med mer.
  Xerox DocuShare-programvare for innholdsadministrasjon for bedrifter
  Se gjennom alle programvareløsninger for kontoret

 2. Bruk papir fornuftig. Skriv ut på begge sider, også kalt tosidig. Skriv ut flere bilder per side og skriv ut bare det antallet du trenger der og da. Bruk miljøvennlig papir som f.eks. Xerox' High Yield Business Paper, der det er brukt halvparten så mange trær som for tradisjonelt papir. Skriv ut på papir som er sertifisert i henhold til standarder for bærekraftig skogsdrift, eller bruk papir med resirkulert innhold.
  Plakat: 5 tips for grønt papirbruk (PDF)

 3. Resirkuler det papiret du bruker. Sett ut esker på kontoret for å samle inn papir til resirkulering eller gjenbruk. For hvert tonn med resirkulert materiale som brukes, sparer papirprodusentene 3,5 tonn ny fiber.
  Referanseguide for Xerox-papir (PDF)

 4. ENERGY STAR - noe å strekke seg etter. Oppgrader gamle produkter med nye, mer effektive systemer og sparingen begynner.
  Xerox ENERGY STAR-kvalifiserte produkter: 4/1/2007 Nå

 5. Bytt ut kopimaskiner eller skrivere med multifunksjonsmaskiner som gjør alt. En multifunksjonsskriver som kopierer, skriver ut, skanner og fakser kan bruke halvparten av den energien enkeltstående maskiner bruker.
  Xerox multifunksjonsskrivere

 6. Ikke kast tomme fargepulverkassetter. Returner kassettene dine til oss for gjenbruk og resirkulering i ferdigfrankert emballasje. Eller vurder å bytte til en smeltevoksskriver eller multifunksjonsskriver med smeltevoks, som genererer rundt 90 % mindre avfall enn en tilsvarende fargelaserskriver.
  Resirkuler forbruksartikler fra Xerox

 7. Se etter kontorutstyr som er designet for gjenbruk eller resirkulering. Xerox-maskiner er designet med tanke på resirkulering og gjenbruk.
  Designer produkter for gjenbruk