Levende, fargerikt og nyskapende: Xerox og Cirque du Soleil

Samarbeidet vårt

Når du ser en forestilling med Cirque du Soleil®, tenker du antageligvis ikke på hvordan de produserer dokumenter eller håndterer den daglige driften. Forestillingene til Cirque du Soleil er fysiske, fargerike og imponerende. For å levere slike flotte forestillinger gang på gang kreves det mye planlegging og en god del forberedelser og arbeid.

Mens akrobatene trener på de utrolige numrene, arbeider kostymemakerne med de fantastiske kreasjonene, de kunstneriske lederne er i gang med å utarbeide fremtidige forestillinger og markedsføringsavdelingen arbeider med kampanjer som skal få fart i billettsalget. Mange andre er også involvert, og de er alle avhengige av dokumenter for å kommunisere viktig informasjon.

Derfor har Cirque du Soleil valgt Xerox som eneleverandør av kontorutstyr, dokumentteknologi og tjenester til Big Top- og Arena-forestillingene i USA, Canada og Europa. Vi tar oss av det forretningsmessige slik at Cirque du Soleil kan gjøre det de er best på: Gi mennesker over hele verden muligheten til å oppleve elegante, magiske og fantastiske forestillinger.Cirque du Soleil
Løsningen
Xerox skal samarbeide med Cirque du Soleil— ved hovedkontoret, satellittkontorer og i forbindelse med Big Top- og Arena-forestillinger – for å effektivisere forretningsprosesser og forenkle dokumenthåndteringen. I tillegg til at vi håndterer trykketjenester, skal vi hjelpe til med å utvikle skreddersydde mediekampanjer for å skape mer engasjement og øke billettsalget.

Varemerket Cirque du Soleil eies av Cirque du Soleil og brukes på lisens.
Bilde:OSA Images Costumes Liz Vandal © 2009 Cirque du Soleil


Cirque du Soleil