Xerox Remote Print Services
Contact
Voor algemene inlichtingen met betrekking tot Remote Services kunt u contact opnemen met uw Xerox-dealer of Xerox-accountmanager.

U kunt ook contact opnemen met de landelijke ondersteuningsdienst: 020 - 656 3620
Remote Services en Centreware Web: Xerox Accountmanagement

Xerox Remote Print Services

Automatische doorgifte van tellerstanden en automatische aanvulling van verbruiksartikelen

Met Xerox Remote Print Services bespaart u tijd en moeite om tellerstanden door te geven en inkt/toner te bestellen voor de machines in uw netwerk.

Xerox Remote Print Services omvat:

Geautomatiseerde doorgifte van tellerstanden - Automatiseert het uitlezen en de doorgifte van tellerstanden, waardoor het handmatig verzamelen en rapporteren van tellerstanden tot het verleden behoren en u steeds verzekerd bent van een juiste facturatie.

Automatische aanvulling van verbruiksartikelen - Een eenvoudige, geautomatiseerde wijze om uw verbruiksmaterialen aan te vullen zonder dat u zelf hoeft te bestellen: uw machine vertelt ons wanneer verbruiksmaterialen moeten worden geleverd.

Gemakkelijk aan de slag
Systeemvereisten
Xerox® Device Agent is ontworpen voor installatie op computers waarop de volgende Windows-besturingssystemen worden uitgevoerd. Raadpleeg uw netwerkbeheerder als u niet zeker weet of uw computer aan deze eisen voldoet.

Besturingssysteem: (32 bit-versie en 64 bit-versie)Windows® XP met Service Pack 3
Windows Server® 2003 met Service Pack 2
Windows Server® 2008 met Service Pack 1 en 2008 R2 met Service Pack 1
Windows Vista® met Service Pack 2 Ultimate, Business en Enterprise
Windows Server® 2012
Windows® 8, Windows® 8 Pro, Windows® Enterprise
Geheugen512 MB RAM (1 GB aanbevolen) voor Windows® XP en Windows Server® 2003
1 GB RAM (1.5 GB aanbevolen) voor Windows Vista®, Windows® 7, Windows® 8 en Windows Server® 2008 en 2008 R2
Processor1.7GHz-processor of hoger
Harde schijfMinimale vrije ruimte is ongeveer 100 MB voor de toepassing en tot 500 MB voor het Microsoft®.NET Framework, als dit nog niet is geïnstalleerd.
minimale resolutie 1024x768
Toestemmingen U moet de applicatie software op de clientcomputer installeren via de beheerdersaccount of een account met beheerdersrechten.
InternetverbindingVereist
Opmerkingen:
  1. Het is raadzaam uw hostcomputers bij te werken met de recentste essentiële patches en servicereleases van Microsoft Corporation.
  2. Het netwerk-TCP/IP (Transmission Control Protocol/Internet Protocol) moet actief zijn en werken.
  3. Vereist SNMP-machines en het vermogen om SNMP over het netwerk te routeren. Het is niet nodig SNMP in te schakelen op de computer waarop Xerox® Device Agent wordt geïnstalleerd of op enige andere netwerkcomputers.
  4. U moet Microsoft®.NET 3.5 met Service Pack 1 installeren voordat u de applicatie installeert.
  5. De applicatie moet niet worden geïnstalleerd op een PC waarop andere SNMP-gebaseerde toepassingen of andere Xerox printerbeheerprogramma's zijn geïnstalleerd, aangezien ze elkaars werking kunnen verstoren.