Genuine Xerox Rewards

Cumparați consumabile Xerox și câștigați puncte reward pe care le puteți transforma în premii interesante.
Genuine Xerox RewardsGenuine Xerox Rewards

Programul de recompense se încheie: folosiți punctele reward!

 
Programul Genuine Xerox Rewards se încheie!
Cu părere de rău, Xerox anunță încheierea programului Genuine Xerox Rewards la 30 ianuarie 2019. Apreciem foarte mult participarea dvs. la program și de aceea extindem posibilitatea de a adaugă în continuare puncte la totalul punctelor dvs. și, bineînțeles, să vă transformați punctele în premii prin intermediul catalogului online.

Puteți înregistra în continuare achizițiile de consumabile (și vă creșteți soldul punctelor) până la 28 februarie 2019 (extins de la 30 ianuarie). Catalogul online va fi disponibil pentru a putea cumpăra și răscumpăra punctele reward până la sfârșitul lunii aprilie 2019.

Având la dispoziție nenumărate opțiuni - multe pentru doar 1.000 de puncte sau chiar mai puțin - există ceva pentru fiecare dintre dvs. Puteți chiar să donați punctele pentru caritate.
Date limită pe care trebuie să le țineți minte
28 februarie 2019 este data limită pentru înregistrarea de consumabile și pentru a primi puncte reward.
30 aprilie 2019 este data limită pentru a achiziționa produse din catalogul online și pentru a răscumpăra punctele reward.

Vă rugăm să rețineți că veți pierde în totalitate puncte neutilizate fără posibilitatea de compensare, așa că asigurați-vă că folosiți punctele strânse până la sfârșitul lunii aprilie.
Începeți acum