Xerox Papers

Papers Xerox termékek és alkalmazások célja, hogy a legjobbat hozza ki a digitális nyomtatás. Szükség van-e létrehozni egy brosúrát HD javaslatot vagy bemutatót, hogy magával ragadja a közönséget, feltűnő bemutatása kártya, brosúra vagy rögzíthető címke, akkor kap hihetetlen eredményeket digitálisan nyomtatott kommunikációs termékek optimalizált Xerox. Minden Xerox termék tervezése, alaposan tesztelt és minősített Xerox mérnökei az optimális teljesítményt és kivételes termelékenységet.

Irodai Papír


A Xerox Exclusive papír kiváló megoldás a kiemelkedően fontos dokumentumok számára. Ideális fejléces levelek, ajánlatok vagy prezentációk elkészítéséhez. A Xerox Exclusive tömörsége, merevsége és magas fehérsége a dokumentum professzionális megjelenését biztosítja. A4-es és A3-as méretekben, 80 gr súlyban érhető el.


A Xerox Premier papír rendelkezik a legszélesebb választékkal a Xerox irodai papírok területén. Sokoldalú papír, a normál grammsúlytól a magasabb grammsúlyokig, mely leginkább jelentések vagy prezentációk nyomtatásához alkalmas. Valamennyi termék klórmentes fehérítéssel készül és fenntartható forrásból kerül gyártásra, mely azt jelentheti, hogy nincs is szükség másfajta irodai papírra. A4: 80, 160, 200 gr A3: 80, 160 gr


A Xerox Business a mindennapi használatra alkalmas papír, mind lézer, inkjet mind pedig ofszet alkalmazásokhoz. Ez a papír nyomatról nyomatra mindig megbízható és állandó minőséget biztosít úgy a mono másolókon, mint a lézer illetve inkjet nyomtatókon. A4-es és A3-as méretekben érhető el.


A Xerox Performer több célra is alkalmas papír, melynél a megbízhatóság párosul az ár értékaránnyal. Ez az állandó és megbízható minőségű termék alkalmas másolásra és lézer nyomtatásra. A4 és A3 méretekben érhető el.
Papír színes digitálishoz


A Xerox Colotech+ - bevonat nélküli papír, mely a színes digitális nyomtatás "benchmark"-ja. A kalanderezés szuper sima felületet biztosít, mely fokozza valamennyi színes nyomat és másolat brilliáns minőségét és kontrasztját. A Colotech+ minden alkalommal kiváló színminőséget biztosít. 90-350 gr súlyválasztékban, illetve A4, A3, SRA3 és iGen méretekben érhető el.


Colotech+ Gloss Coated - Kétoldalon bevonatos papír ultra sima fényes felülettel. A fényes fehér árnyalat éles képet és brilliáns színeket garantál. Digitális színes nyomtatókhoz alkalmazható kiváló média. Colotech+ Silk coated - Kétoldalon bevonatos papír, mely közel ofszet minőséget biztosít a színes lézer nyomtatókon. Az alacsony fényes bevonat gyönyörű képet és éles konturú szöveget garantál. Colotech+Supergloss - Egyoldalon bevonatos papír magasfényű bevonattal. Ideális fotó minőségű képek előállításához.
Környezetvédelmi


A Xerox Recycled papír 100 %-ban újrahasznosított. Festék nélküli, fehérítéstől mentes és nem tartalmaz semmiféle optikai fehérítő anyagot. Általánosan alkalmazható valamennyi lézernyomtatóban és másolóban. "Nordic Swan" ökocimkével rendelkezik az alacsony emisszió miatt a gyártás folyamán. Továbbá rendelkezik "Blue Angel" környezetvédelmi minősítéssel is. A csomagolása is újrahasznosított, mind a doboz, mind a rizsma tekintetében.
Szélesformátumú termékek


Széles formátum - PPC Reprográfiai: Magas minőségű sima papír költséghatékony mindennapi tervek másolásához és az igények nyomtatásához. Jó fehérségű és tartású. Vizesbázisú inkjet: Számos specifikációjú magas minőségű papír, alkalmas széleskörű applikációkra, színes grafikai nyomatok előállításához. Solvent Inkjet: A solvent inkjet médiák széleskörű választéka beleértve a kültéri papírokat, lightstop display, adhesive vinyl és banner display termékeket