Eloisa, värikäs ja innovatiivinen: Xerox ja Cirque du Soleil

Kumppanuutemme

Seuratessasi Cirque du Soleil®-esitystä et varmaankaan mieti, miten yritys tuottaa asiakirjansa tai hoitaa jokapäiväisen liiketoimintansa. Cirque du Soleil'n esitykset ovat värikkäitä, näyttäviä ja tunteita herättäviä. Ensiluokkaisten esitysten toteuttaminen vaatii paljon suunnittelua, valmistelua ja työtä kulissien takana.

Kun akrobaatit harjoittelevat hämmästyttäviä temppujaan, pukusuunnittelijat kehittelevät uskomattomia asukokonaisuuksia, taiteelliset johtajat visioivat tulevaisuuden näytöksiä ja markkinointipäälliköt suunnittelevat lipunmyyntikampanjoita. Mukana on myös lukuisia muita, ja kaikki he luottavat siihen, että asiakirjojen kautta he saavat tärkeimmät tiedot käsiinsä.

Tämän takia Cirque du Soleil valitsi Xeroxin toimittamaan toimistotarvikkeet, asiakirjateknologian ja -palvelut hdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa kiertäviä suurten sirkustelttojen ja areenojen esityksiä varten. Me huolehdimme kulissien takana tapahtuvista liikeasioista, jotta Cirque du Soleil voi keskittyä siihen, mitä se tekee parhaiten: tyylikkäiden, taianomaisten ja fantastisten kokemusten luominen ihmisille kaikkialla maailmassa.Cirque du Soleil
Ratkaisu
Xerox tekee yhteistyötä Cirque du Soleilin'n kanssa ­ pääkonttorissa, satelliittitoimistoissa sekä suurten sirkustelttojen ja areenoiden kiertueilla ­ keventääkseen liiketoimintaprosesseja ja yksinkertaistaakseen asiakirjahallintaa. Painopalveluiden, Painopalveluiden lisäksi autamme kehittämään yksilöllisesti toteutettuja kampanjoita moniin eri medioihin, mikä puolestaan lisää kiinnostusta ja lipunmyyntiä.


Cirque du Soleil -tavaramerkin omistaa Cirque du Soleil, ja sen käyttö on luvanvaraista.
Kuvat: OSA Images Costumes Liz Vandal © 2009 Cirque du Soleil