Xerox Mobile Xerox Home Page


Jaa tämä sivu:

Xeroxin mobiiliratkaisut

Teemme mobiilista liiketoiminnasta yksinkertaisempaa, kätevämpää ja turvallisempaa – riippumatta siitä kaipaako yrityksesi ratkaisuja mobiilille työvoimalle omassa verkossa vai yrityksen palomuurin ulkopuolella. Xerox Mobile tarjoaa monipuolisen ja ainutlaatuisen valikoiman mobiileja palveluja sekä Xeroxilta että Xerox Business Innovation Partners -yhteistyöyrityksiltämme.   


Hallitut mobiiliratkaisut

Yhä useammissa yrityksissä käytetään langattomia ja mobiileja laitteita ja sovelluksia, joiden kautta työntekijät pääsevät käsiksi tietoihin mistä tahansa. Yritysten on nyt pystyttävä hallitsemaan mobiileja ratkaisuja tehokkaasti, jotta voidaan vähentää kuluja, varmistaa tietoturva ja tarjota loppukäyttäjille hyvä käyttökokemus. Ratkaistakseen nämä vaatimukset, monet yritykset kääntyvät siksi hallintapalvelujen asiantuntijoiden puoleen.

Näytä ratkaisut
Xerox Enterprise Print Services etä- ja mobiilipalveluilla

Laajentamalla tulostuksen hallintapalveluamme kattamaan liikkuvan työvoiman, etä- ja mobiilityöntekijät voivat selata käytettävissä olevia verkkotulostimia, tehdä huoltopyyntöjä, tilata tarvikkeita, lähettää itselleen tulostinten asennusohjeita ja skannata asiakirjoja suojatun Enterprise Print Services -portaalimme kautta miltä tahansa mobiililaitteelta. Matkustaessaan liikkuvat työntekijät voivat lähettää tärkeitä asiakirjoja toimistossa tulostettavaksi ilman, että heidän tarvitsee avata kannettava tietokone ja liittää se verkkoon. He voivat käyttää mobiililaitetta lähettääkseen tulostettavan tiedoston.

Toimistossa

Yhä useammat työntekijät eivät ole enää sidottuja työpöytäänsä. Yritykset tarvitsevat turvallisia, helppokäyttöisiä ja käteviä tapoja tukea liikkuvaa työvoimaansa.

Näytä ratkaisut
Xerox PrintBack

Käytät jo tulostinta pöytätietokoneen tai kannettavan kautta. Nyt olet lisännyt työkäyttöön myös älypuhelimen ja/tai tablettitietokoneen. Xerox PrintBackin avulla voit laajentaa tietokoneesi tulostusmahdollisuudet iOS- ja Android™-pohjaisten älypuhelinten ja tablettitietokoneiden käyttöön.

Xerox® Mobile -tulostusratkaisu

Autamme tekemään mobiilista tulostamisesta helpompaa ja kätevämpää sekä varmistamaan yrityksen asiakirjojen tietoturvan, kun työntekijät tulostavat älypuhelimelta tai muulta mobiililaitteelta. Ajureita, sovellusohjelmia tai ohjelmistoja ei tarvitse asentaa, sillä tämä ratkaisu toimii sähköpostin kautta.

Xerox Mobile Express Driver™

Tulostaminen onnistuu tietokoneelta lähes missä tahansa lataamalla yksi tulostusajuri, joka toimii kaikkialla minne työ vie. Xerox Mobile Express Driver on yleistulostusajuri PC-tietokoneelle. Sen avulla voidaan tulostaa mille tahansa verkossa olevalle PostScript-tulostimelle, myös muiden valmistajien tulostimille.

Secure Access Unified ID System™

Liikkuva työvoima säästyy tulostinten ja tietoturvan hankaluuksilta, kun Xeroxin monitoimitulostin integroidaan ennestään käytössä olevaan työntekijöiden (tai opiskelijoiden) henkilökorttiratkaisuun. Etätyöntekijät ja opiskelijat voivat lähettää asiakirjoja keskitetylle tulostuspalvelimelle ja aktivoida työn tulostuslaitteella pyyhkäisemällä etäluettavan tai magneettikortin lukijassa. Näin käyttäjät saavat tulosteensa nopeasti, helposti ja suojatusti silloin, kun niitä tarvitsevat.