A valódi megtakarítás és a 100%-os teljesítmény érdekében csak eredeti Xerox festékkazettát használjon.

Eredeti Xerox festékkazetta – Xerox nyomtatójához vagy többfunkciós nyomtatójához

A Xerox kellékek minőséget, megbízhatóságot és teljesítményt nyújtanak
Az eredeti Xerox festékkazetta és tinta használatával egyenletes minőségű nyomtatást biztosíthat. A független nyomtatási laboratóriumokban végzett vizsgálatok bebizonyították, hogy az eredeti Xerox kellékek megbízhatóbbak, és akár 27%-kal több oldalt nyomtatnak, mint utángyártott megfelelőik.
Használja kockázatok nélkül az eredeti Xerox kellékeket
Az eredeti Xerox szilárdtinta minősége és megbízhatósága
Tartsa kordában a teljes élettartamköltséget
Az olcsóbb utángyártott festékkazetta és tinta vásárlása az elhanyagolható, rövid távú megtakarítások érdekében végső soron nagyobb költséget okoz a hibás és szivárgó festékkazetták gyakori cseréje és a kiesett termelés miatt, melyet a készülék beégetőinek és képalkotó egységeinek meghibásodásából fakadó állásidő okoz. A számos különböző nyomtatókazettával végzett összehasonlító teszt eredményeként a Buyers Lab Institute (BLI) megállapította, hogy a Xerox kazettái több oldalt nyomtatnak, és jobb képminőséget és megbízhatóságot nyújtanak, mint az utángyártott márka. A teljes jelentések:
Buyer's Laboratory (BLI)
Phaser 3250
Phaser 4510
Phaser 6010
Phaser 6500
ColorQube 8570
Spencer Lab
A Phaser 6360 és az utángyártott termékek összehasonlítása
Xerox festéktechnológiák A Xerox festékkazetták intelligensek, és a nyomtatóval vagy többfunkciós nyomtatóval összefonódva nyújtanak fontos állapotinformációkat, termelékenyebb munkafolyamatokat eredményezve.

Az állapotinformációk a következők:
 • Festék gázszintje: a festékkazetta fennmaradó élettartamát jelzi.
 • Átlagos fedettség: a dokumentumok által felhasznált festékmennyiségre ad rálátást.
 • Oldalak száma: a kinyomtatott oldalak teljes számának rögzítése a megelőző karbantartás vagy a hosszú élettartamú kellékek cseréjének előrejelzése érdekében.
 • Alacsony festékszint/üres kazetta riasztás: a Xerox festékkazetta közelgő kifogyására figyelmeztet, hogy új kazettát rendelhessen.
 • Az első/utolsó használat dátuma: a Xerox festékkazetta első telepítésének és utolsó használatának rögzítésére.
 • E-mail opció: figyelmeztet a kellékek újrarendelésére, hogy automatikus emlékeztetőket hozhasson létre.
Ezek a beépített funkciók javítják a nyomtatóeszköz teljesítményét és funkcionalitását. A Xerox nyomtatók és többfunkciós nyomtatók ezenfelül figyelmeztetést küldenek, ha nem eredeti kelléket észlelnek, ezzel védve a nyomtatót az esetleges károsodástól.

A legszigorúbb normák szerint gyártva
A Xerox festékkazetták egyenletesen éles és optimális nyomtatási minőséget és megbízhatóságot nyújtanak. A Xerox készülékekkel együtt fejlesztett Xerox festékkazetták:
 • a Xerox legfrissebb technológiáját képviselik, ideértve az emulzióaggregációt (EA festék) és a Xerox szilárdtintát;
 • megóvják a Xerox hardvereire fordított beruházását; és
 • a Xerox Green World Alliance webhelyen keresztül újrahasznosíthatók.
Xerox festéktechnológiák A Xerox úttörő a fejlett festéktechnológiák fejlesztésében, és az EA festék egy jelentős áttörés. A hagyományos festékkel ellentétben, amely szabálytalan formájú, porított részecskékből áll, az EA festéket vegyi úton növesztik apró, egységes színgömbökké, 25%-kal kevesebb energiát fordítva a gyártásra. Az EA festékrészecskék egységes formája és mérete, valamint „aggregációs” képessége 45%-kal kisebb festékfogyasztást eredményez a hagyományos festékkazettákhoz viszonyítva.

A Xerox EA festék legfontosabb előnyei:
 • 20%-kal kisebb energiaköltség;
 • élesebb képminőség és finomabb vonalak és szöveg;
 • az olajmentes beégetésnek köszönhetően megbízhatóbb készülék és olcsóbb szervizelés;
 • rövidebb bemelegedési idő és kisebb energiafogyasztás;
 • kisebb és könnyebb festékkazetták, kevesebb hulladék.
A Xerox és a Fuji Xerox több mint 50 irodai és ipari nyomtatómodellt fejlesztettek ki, amely EA festéket használ.
Xerox festéktechnológiák A termékfejlesztés során a festék összetételének meghatározása úgy történik, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a teljes nyomtatási folyamatból, ideértve a képalkotó dobot és a beégetőművet is. A festékkazettához optimalizáljuk a belső színtáblákat, a féltónusos algoritmusokat és még a dobon alkalmazott feszültséget is a lehető legjobb minőségű nyomtatást érdekében – ez a legjobb felbontást és ragyogó színeket jelent a nyomtatás során. Az eredeti Xerox kellékek minden esetben optimális teljesítményt és megbízhatóságot biztosítanak.

Miért annyival jobb az eredeti Xerox festékkazetta?
 • A Xerox festékkazettákat a Xerox nyomtatókkal integráltan tervezzük.
 • Az eredeti Xerox festékkazetták biztonságosak, és nem mérgezők.
 • Amikor a Xerox festékkazettákat választja, olyan fejlett Xerox kelléktechnológiát választ, amelyet kifejezetten termékeinkhez terveztünk a legjobb képminőség és a megbízható működés érdekében.
 • A nem eredeti festékek a Xerox termékeihez nem gömb alakú, hanem porított részecskékből állnak. Korrozívabb a hatásuk, és dobok, szalagok és beégetőművek korai elhasználódását okozzák. A dobok és a beégetőművek idő előtti cseréje nagyobb költséggel jár, mint a festékkazettán elért megtakarítás, jelentősen növelve az egy oldalra eső költséget.
 • Az eredeti Xerox festékkazetták biztonságosak, és nem mérgezők.
Xerox festéktechnológiák A Xerox hosszú évek óta hasznosítja újra a festékkazettákból származó hulladékot két módon:
 1. A Xerox évente több mint 450 000 kg elhasznált festékkazettát kap vissza bizonyos termékekből; ezek újra bekerülnek a gyártásba.
 2. A méretbeli specifikációknak nem eleget tevő festékkazetták a gyártási eljárás részeként visszakerülnek a Xerox kazettagyártási folyamatába.