A Xerox elszámolásfelügyeleti mérőrendszerének működése

A Xerox távoli nyomtatási szolgáltatásainak működése:

A Xerox távoli nyomtatási funkcióinak alapja egy olyan technológiai platform, amely rugalmas, végpontok közötti megoldást biztosít a termékek a Xerox infrastruktúrához való hozzákapcsolásához, amely az értékesítést követő szolgáltatásainkat kezeli.

Az alábbi ábra átfogó áttekintést nyújt egy végpontok közötti Xerox távoli nyomtatási architektúráról. Kiemeli a kommunikáció folyamatát az XDA Lite vagy a Xerox Device Direct és a Xerox kommunikációs szerver között. A szoftver csatlakozik a Xerox kommunikációs szerverhez, és titkosított, biztonságos kapcsolaton keresztül elküldi az eszköz használati adatait. A szerver az adatokat dekódolja, majd felhasználja a pontos számlázás, a kellékek automatikus küldése (kérésre) és az eszköz meghibásodásának távoli diagnosztikája céljából.A Xerox távoli nyomtatási szolgáltatásainak biztonsági céljai
A Xerox központi követelménynek tekinti a hálózatbiztonságot a távoli nyomtatási szolgáltatások teljes architektúrája szempontjából. A Xerox XDA Lite és a Device Direct olyan funkciókkal rendelkezik, melyek célja a következő biztonsági aggályok kezelése:

  • Azonosítás és hitelesítés
  • Jogosítványok
  • Adatok épsége
  • Auditálás
  • Ügyfelek bizalmas adatai