Smart eSolutions és Centreware Web: Xerox elszámolásfelügyelet

Xerox távoli nyomtatási szolgáltatások

Automatizált mérőolvasások és aktív kellékkezelés

A Xerox távoli nyomtatási szolgáltatások modernizált és költséghatékony nyomtatási környezetet biztosítanak. A Xerox távoli nyomtatási szolgáltatások a következőket nyújtják:

Automatizált mérőolvasások – Automatizálja a számlálók leolvasását és a számok beküldését, kiváltva a kézi lépéseket a mérőállások begyűjtéséből és jelentéséből, és biztosítva a pontos számlázást.

Kellékek aktív kezelése – Egyszerű, automatizált módszer a festékkazetta- és tintaigény előzetes kiszámítására.

Pillanatképek – A hálózati nyomtatókat az Xerox® Device Agent irányítópult segítségével figyelheti és kezelheti.

Egyszerű első lépések
  • Töltse le a Xerox Device Agent (Xerox® Device Agent) klienst, hogy kihasználhassa a számos funkció előnyeit, például az Xerox® Device Agent hasznos irányítópultját, ahol áttekintheti a nyomtatóit, az automatikus újrakapcsolódást, az automatikus felfedezést, valamint a saját riasztások, előugró üzenetek és e-mailek beállítását. Ellenőrizze, hogy termékét támogatja-e az Xerox® Device Agent, és ha igen, indítsa el az ingyenes letöltést.
  • A Xerox távoli nyomtatási szolgáltatások a Device Direct használatával érhetők el alapfunkcióként a Xerox legtöbb új termékén – nincs szükség további szoftverekre. Csupán kapcsolódásra van szüksége a Xerox termék és a külső hálózat között. Tekintse meg a Device Direct által támogatott termékek teljes listáját.
  • Ha létrejött a kapcsolódás az Xerox® Device Agent vagy a Device Direct segítségével, Xerox partnerével együttműködve kihasználhatja az előnyöket.
Rendszerkövetelmények
Az Xerox® Device Agent csak az alábbiakban meghatározott Windows operációs rendszereket futtató számítógépekre telepíthető. Ha nem biztos benne, hogy a számítógépe megfelel-e a követelményeknek, kérje a hálózati rendszergazda segítségét.

Operációs rendszer: (23 és 64 bites)Windows® XP Service Pack 3
Windows Server® 2003 Service Pack 2
Windows Server® 2008 Service Pack 1 és 2008 R2 Service Pack 1
Windows® 7 Professional, Enterprise és Ultimate
Windows Vista® Service Pack 2 Ultimate, Business és Enterprise
Windows Server® 2012
Windows® 8, Windows® 8 Pro, Windows® Enterprise
Memória512 MB RAM (javasolt: 1 GB) Windows® XP és Windows Server® 2003 esetén
1 GB RAM (javasolt: 1,5 GB) Windows Vista®, Windows® 7 és Windows® 8, valamint Windows Server® 2008, 2008 R2 és 2012 esetén
Processzor Min. 1,7 GHz-es processzor
MerevlemezAz alkalmazáshoz minimum 100 MB üres hely szükséges, a Microsoft®.NET keretrendszerhez pedig legfeljebb 500 MB, ha nincs még telepítve.
Minimális felbontás 1024x768
Engedélyek Az alkalmazást rendszergazdai fiókkal vagy rendszergazdai jogokkal rendelkező fiókkal kell a kliensszámítógépre telepíteni.
InternetkapcsolatSzükséges
Megjegyzések:
  1. Javasoljuk, hogy a kiszolgáló számítógépre telepítse a Microsoft Corporation legfrissebb javítócsomagjait és szolgáltatáscsomagjait.
  2. Szükséges a Network Transmission Control Protocol/Internet Protocol (TCP/IP) betöltése és üzemképes állapota.
  3. SNMP-képes eszközök és az SNMP hálózaton keresztüli átirányítása szükséges. Nem kell engedélyezni az SNMP-t a számítógépen, ahova az Xerox® Device Agent-ot telepíti, vagy bármely más hálózati számítógépen.
  4. Az alkalmazás telepítése előtt telepítenie kell a Microsoft®.NET 3.5 Service Pack 1 verzióját.
  5. Az alkalmazás nem telepíthető olyan PC-re, ahol más SNMP-alapú alkalmazások vagy más Xerox nyomtatókezelő eszközök vannak telepítve, mivel ezek zavarhatják egymás működését.