Xerox plays an important role in influencing the sustainability of our environment. Our research aims to develop technologies that minimize the environmental impact of document systems and business processes. Our commitment to environmental improvements extends to our partners, suppliers and customers.

Latest Innovations

Analyzing how people print documents can positively
impact behavior

Three out of four people say they feel guilty when printing unnecessary pages, but most say they don’t know how to change their printing habits. By incorporating elements of gamification into software that monitors and analyzes how people print, Xerox technology is encouraging workers to become more environmentally friendly.
View the tool 
Green Services
By building quantitative models of the impact of each process in the enterprise, we can assess the impact of changes in business processes on many green dimensions (energy, paper, waste, transportation, etc.). We have also developed personal assessment calculators that let individuals look at their own environmental impact.
Check out the free Sustainability Calculator  
Innovation in Action
Heat Sensor U.S. Department of Energy Selects PARC to Develop Harsh Environment Adaptable Thermionic (HEAT) Sensor
New sensor and control technology will facilitate the attainment of the goals of high efficiency, near zero emissions, and effective carbon capture for next-generation power generation technologies.
Read more 
Szilárdtinta Solid Ink
Solid ink’s cartridge-free, color printing technology generates up to 90% less printing waste compared with color laser printing—which means less waste entering our landfills.
Learn more about this game-changing technology 
Check out our awards for solid ink >

Hírek és ismertetők

KiadványIdézet/díjDátum


BERTL


Xerox-proprietary solid ink technology received the 2011 BERTL's Best award for Best Eco-Friendly Ink Technology. With solid ink's cartridge-free design and minimal packaging, there is less to manufacture, no empty toner cartridges to dispose of or recycle, and less storage space required than comparable laser devices. In fact, solid ink printers and multifunction printers produce 90 percent less waste during use than comparable laser devices.


October 11, 2011


BERTL


BERTL awarded the ColorQube 9300 Series multifunction printer a 5-Star "Exceptional" rating, noting the device's vibrant image quality, fast print and copy productivity and excellent ease of use. BERTL also noted the ColorQube 9300 Series Hybrid Color Plan enables monochrome and useful color pages at the same cost per page.


October 2011


Buyers Laboratory Inc.

A Buyers Laboratory Inc. (BLI) a Phaser 8560DN szilárdtintás színes nyomtatónak ítélte az „Év győztese címet a „Kiemelkedő színes nyomtató” kategóriában. A független kutatócég a készülék „kiemelkedő teljesítményét” dicsérte, és megemlítette, hogy egyszerű a „beállítás és a hálózati kezelés”, „pofonegyszerű” a karbantartása, és hogy „ideális választás bármely környezetben, ahol a színminőség a legfontosabb tényező”.
a teljes beszámoló
2007. június 6.


BERTL

A BERTL az Erősen ajánlott minősítést adta a Phaser 8560 színes nyomtatónak. Összességében a BERTL „úgy ítélte meg, hogy a Xerox Phaser 8560DT típusú nyomtató rendkívül jól teljesít, továbbá egyszerű használni, karbantartani, telepíteni, kezelni és fenntartani.”
a teljes beszámoló
2007. május


Computer Shopper

Szerkesztő ajánlata – A Phaser 8560N szilárdtintás színes nyomtató a „Szerkesztő ajánlata” minősítést érdemelte ki. Az ismertető szerzője, Denny Atkin a nyomtató „kiváló” nyomtatási teljesítményét, a telepítés egyszerűségét, valamint a gyors nyomtatási sebességet emelte ki. Atkin összefoglalásképp kijelenti, hogy „a kiemelkedő minőségű nyomatok, az alacsony laponkénti költségek és az egyszerű karbantartás révén a Phaser 8560/N szilárdtintás készülék a színes lézernyomtatók komoly vetélytársává lép elő”.
a teljes beszámoló
2007. április 4.


Buyers Laboratory Inc.

A Buyers Laboratory Inc. (BLI) a Phaser 8560MFP/D szilárdtintás multifunkciós nyomtatónak ítélte az „Év győztese címet a „Kiemelkedő színes multifunkciós nyomtató kis munkacsoportoknak” kategóriában. A független kutatócég a készülék „rendkívül egyszerű használatát és nagyon jó minőségét”, valamint „összességében kiemelkedő gazdaságosságát” dicsérte.
a cikk reprint változatát itt olvashatja
2007. június 4.


Better Buys for Business
A Xerox Phaser 8560MFP készülék kapta a Szerkesztő ajánlata minősítést a Better Buys for Business által 2007-ben kiadott Multifunkciós nyomtatók útmutatója című kiadványban. A BBB a Phaser 8560MFP készüléket a következő jelzőkkel méltatja: „kiváló színek rendkívül mérsékelt áron”, „kiemelkedő minőség”, a funkciók tökéletes integrációja, számos lehetőség, könnyű használat, üzembe helyezés és karbantartás.
a cikk reprint változatát itt olvashatja
2007. április


Government Computer News
A Phaser 8560MFP multifunkciós nyomtató lett a GCN Best of FOSE elnevezésű díj nyertese a perifériás készülékek kategóriájában az amerikai állami hivatalok részére rendezett FOSE (Federal Office Systems Exposition) szakkiállításon. A díjakat a kiemelkedő technológiai fejlesztéseket és innovációt képviselő termékeknek ítélik oda.
A sajtóközleményt itt olvashatja el
2007. március 21.


Communications World Magazine

Szerkesztő ajánlata – A beszámoló a Phaser 8500DN gyorsaságát, nyomtatási funkcióit és a szilárdtintás technológiát emeli ki. 2006. szeptember/október


Buyers Laboratory Inc.

2005 őszén az év győztese, Kiemelkedő színes nyomtató
„"A többi Xerox készülékhez hasonlóan a Phaser 8550DP üzembe helyezése is egyszerűen elvégezhető a hálózaton, a rendszergazdai segédprogramok segítségével pedig a készülékek hálózati kezelése csupán gyerekjáték. A Phaser 8550DP olyan teljesítményre képes, hogy ideális választást jelent bármilyen környezetben, ahol a színminőség az elsődleges szempont. Ezenkívül az üzleti kategóriájú tintasugaras nyomtatókkal vetekedő használati költségek révén a készülék általános üzleti használatra is tökéletes megoldás." a cikk reprint változatának letöltése
2005. november 30.


MrGadget.com

"A Xerox szilárdtintás technológiája (...) egyedi, mérhetetlenül ragyogó, mély és telített színeket nyújt meglepően alacsony áron és költségek mellett." "Összességében azt mondhatom, hogy csak ámultam az eredményeken."
a teljes cikk
2005. november 29.


Better Buys for Business

A Xerox Phaser 8500/8550 készülékcsalád lett a Szerkesztő ajánlata díj győztese a Better Buys for Business által 2006-ban kiadott Színes lézernyomtatók és üzleti célú tintasugaras nyomtatók útmutatója című kiadványban.

"Nagyon szeretjük a Phaser 8500/8550 készülékcsaládot. Vonzó áruk, kis helyigényük, valamint csöndes működésük is megnyerő előnyöket jelent."
cikk reprint változatának letöltése

2005. november


PC Magazine

Három és fél csillag (az ötből): "Számos kisméretű iroda számára a szilárdtintás 8500N (vagy 8500 DN) az ár, a teljesítmény, a minőség és a papírkezelés terén a legmegfelelőbb kombinációt fogja jelenteni."
a teljes cikk
2005. szeptember 23.


Computer Reseller News

Négy csillag (az ötből) – Mind a technológia, mind a csatornák kategóriákban a Tesztközpont ajánlott készüléke címet kapta. A beszámoló szerzője a szilárdtintás készüléket a festékes megoldások problémamentes alternatívájaként jellemzi, a nyomatokról pedig a következőt állítja: "rendkívül fényesek, kellemes textúrájúak"
a teljes cikk
2005. augusztus 16.


Small Business Computing
"Szilárd döntés a színes másolásban." Az értékelés szerzője a következőképp ajánlja a Phaser 8550 típust a kis- és közepes méretű vállalkozásoknak: "Ha kisvállalkozásának csúcsminőségű grafikai nyomtatóra van szüksége, és professzionális eredményeket vár el, akkor ismerkedjen meg a Xerox Phaser 8550DP készülékkel. Örömmel fogja nyugtázni, hogy megtette."
a teljes cikk
2005. augusztus 23.


Better Buys for BusinessA Xerox WorkCentre C2424 kapta a Szerkesztő ajánlata minősítést a BBB által 2006-ban kiadott Színes másolók útmutatója kiadványban
itt olvashatja a cikket2006.
január


Buyers Laboratory Inc.


Kiemelkedő teljesítményért járó díj – A Buyers Laboratory Inc. a Xerox és a WorkCentre C2424 színes multifunkciós rendszert Kiemelkedő teljesítményért járó díjjal jutalmazta az "Asztali multifunkciós készülék kiemelkedő dokumentummásolási technológiája" kategóriában a 2005 őszén rendezett "Az év győztese" című versenyén. A BLI a Xerox készülékét ajánlja, miközben megjegyzi: "Ennek a technológiának asztali multifunkciós készülékben történő megvalósítása olyan szintű minőséget és kezelhetőséget biztosít, amilyen eddig nem létezett ebben a termékkategóriában."
beszámoló letöltése


2005.
június


Government Computer News


A+ Box Score. A Government Computer News értékelésében A+ Box Score díjban részesítette a WorkCentre C2424 színes multifunkciós rendszert. A WorkCentre C2424 készülékben nagyra értékelték egyszerű használatát, gyorsaságát és az általa nyújtott kiváló minőséget. A kritika szerzője megjegyzi: "A WorkCentre C2424 alighanem a legjobb multifunkciós készülék a piac alacsony árú készülékei között".
a teljes cikk | a cikk reprint változatának letöltése

2005.
június


Houston Chronicle


Cheryl Currid értékelése: "Ha vállalkozásában egy gyakorlatilag tökéletes nyomtatóra van szükség, vessen egy pillantást az új Xerox 8400 készülékre".

2004.
január 15.


Business Week


"Ha egy alacsony költségű alapmodellre van szüksége, a Xerox Phaser 8200 a legjobb választás..."
a teljes cikk

2003.
november 10.


GrafixWorld


Best of 2002 — "Az asztali színes nyomtatók mezőnyében nem létezik jobb a Xerox Phaser 8200DP típusú készülékénél."”

2003.
január 15.
Energy optimization software that’s smart enough to know when it makes sense to wind down
The Simegy system optimizes the energy consumption of printers by dynamically setting timeouts, with minimal user impact and extremely low administrative overhead. The widely used solutions to manage the printers’ timeouts are static: a set of rules is decided and statically set once. Automated statistical analysis of the print activity of the fleet brings dynamic capabilities by individually updating every device timeout, and can help reduce the power consumption by up to 20%.
Learn more about Simegy technology and other green innovation in our labs in Europe