Digitális nyomtatásConfident Colour

Xerox Confident Colour

Színek, amelyekre támaszkodhat.

Xerox Confident Colour

Szüntesse meg a bizonytalanságot a színkezelésben, és végezzen minden feladatot magabiztosan.

A Xerox Confident Colour technológiák, tanácsadói szakértelem, üzletfejlesztési eszközök, egyéni megoldások és partnerek gyűjteménye, mely segít Önnek a lehető legjobb színek létrehozásában és kezelésében. A Xerox segítségével magabiztosan hozhat létre színeket – kezdve a beépített eszközöket használó, egyedülálló digitális nyomdagépektől egészen a globális színkezelésű eszközparkokig automatizált szoftverszolgáltatásokkal.

Színkezelési tanúsítványok

Fogra

IDEAlliance Digital Press Certification

G7 Master

PANTONE

Technológia: Innovatív és megbízható nyomdagépek és front-end megoldások.
Portfóliónk minden ipari nyomdagépének célja, hogy kivételes, azonnal használható színeket hozzon létre az elsőtől az utolsó nyomatig, minden feladatban, napról napra.

Tanácsadás: A mi tapasztalatunk, az Ön haszna.
Mélyedjen el bőséges nyomtatási szakértelmünkben, és használja magabiztosan a digitális színeket.

  • Digitális képalkotási mérnökeink ofszet nyomdaipari örökségüknek köszönhetően magabiztos színkezelési megoldásokat nyújtanak, melyek nem csupán a digitális színkelezési képességeit bővítik ki, de az ofszet ágazatban is erősítik Önt.
  • A színkezelési tanácsadók segítenek a digitális nyomdagépek beüzemelésében, hogy gyorsabban nekifoghasson a munkának.
  • A Xerox G7 Masters és a FOGRA Digital Printing Experts olyan elit szakértői csoportok, melyek tagjai szakemberek a színkezelés területén, és segíteni tudnak Önnek az optimális eredmények elérésében.
Üzleti innovációs partnerek: Soha nincs egyedül. A segítség mindig közel van.
Piacvezető partnerekkel való zökkenőmentes és értéknövelt együttműködés, mely egyenletes és kiemelkedő minőségű színekhez vezet.

  • Időnként úgy a leghatékonyabb elvégezni egy feladatot, ha valaki mást bízunk meg vele. Ezért lépünk partnerségre előremutató gondolkodású vállalatokkal, melyek minden igényt kielégítő színkezelési termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat kínálnak. És mivel a minőséget hivatalos eljárásaink segítségével biztosítjuk, biztos lehet benne, hogy partnereink az iparág legjobbjait képviselik.
Egyéni megoldások: Egyedi megoldás minden ügyféligényre.
A megfelelő megoldást tudjuk nyújtani egyedi színkezelési követelményeinek kielégítésére.

  • Ha különleges feladattípussal vagy üzleti igénnyel rendelkezik, melyet normál kínálatunk nem képes kielégíteni, képesek vagyunk a normál Xerox ipari nyomtatók módosítására és kibővítésére, munkafolyamat-megoldások integrálásával egyedi megoldások létrehozása érdekében, melyek kielégítik igényeit.
  • Akár egy kereskedelmi nyomtatószalont üzemeltet, amely automatizálással szeretné növelni a termelést, akár egy üzemet vezet, amely konkrét színspecifikációknak igyekszik megfelelni, vagy átalakításokat végez, és különböző termelési lehetőségeket próbál integrálni, képesek vagyunk személyre szabni színkezelését, hogy olyan feladatokat végezhessen el, melyekre korábban nem volt képes – mindezt haszonszerzés mellett.
Üzletfejlesztés: Fedezzen fel és használjon ki új lehetőségeket és növekedési területeket.
A színes nyomtatási munkák hatékony elvégzése csak az ütközet fele. A feladat másik fele biztosítani, hogy vannak elvégzendő munkák. Segíteni tudunk Önnek olyan ügyfelek megszerzésében és megtartásában, akik kivételes színeket követelnek meg, így több értékes megbízással tudja bővíteni vállalkozását.

  • Üzletfejlesztési szolgáltatások külső tanácsadók szolgáltatásait kínálják, akik bőséges tudással segítik a vállalkozását.
  • Az olyan képzések, mint a Designing for Digital, ellátják tervezési és nyomdai előkészítési szakembereit minden szükséges tudással, hogy kiemelkedő és egyenletes színeket hozhassanak létre.
A Xerox következő termékein elérhető
Színes ipari nyomtatóink teljes palettáját támogatják a magabiztos színkezelési technológiák és eszközök.
Xerox színes digitális nyomdagépek
Xerox FreeFlow Print Server
Videók megtekintése (angolul)
Xerox Confident Colour:
Színek, amelyekre támaszkodhat.


Demo of IntegratedPLUS Color Management and MatchAssure

MatchAssure

Bővítse vállalkozását a Xerox magabiztos színeivel

iGen4 EXP – a Real Digital lenyűgözi ügyfeleit
További információ a magabiztos színekről
Érdeklődjön a Xerox helyi képviselőjénél, vagy hívja a számot, ha további információra kíváncsi a magabiztos színekről.

Információ az árakról