A friss levegő és a tiszta víz megőrzése

Cégünk is kiveszi részét a környezetvédelemből, és azon munkálkodik, hogy hosszú távon az ellátási lánc egészében kiküszöbölje a tartós hatású, biológiailag felhalmozódó és mérgező anyagok használatát. A tiszta gyártásra vonatkozó szigorú belső szabványok alkalmazásával és a folyamatok átalakításával, illetve helyettesítésével drasztikusan visszaszorítottuk a mérgező anyagok és a nehézfémek használatát. Termékeink biztonságosan használhatók, hulladékként kezelésük pedig felelősségteljesen megoldható, hogy megőrizzük a levegő és a víz tisztaságát.
A mérgező anyagok kizárása az ellátási láncból
  • Beszállítóinknak eleget kell tenniük a Xerox termékekben található vegyi anyagokra vonatkozó szigorú előírásoknak. A Xerox tagja az Electronic Industry Citizenship Coalition (EICC) egyesülésnek, amely szabványok segítségével követi nyomon a beszállítók különböző társadalmi felelősségvállalási területeket érintő megfelelőségét, ideértve a munkával, az egészségüggyel, a biztonsággal és a környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenységeket is.
  • A mérgező anyagok ellátási láncból való eltávolításával kapcsolatos további információkat A vegyi anyagok használatának szabályozása oldalon találja.
A vegyi anyagok használatának ellenőrzése a Xerox üzletvitele és terméktervezési folyamatai során
  • A Xerox gyártótevékenységével összefüggő szállópor- és mérgezőanyag-kibocsátás 1991-hez képest 94%-kal csökkent. További információk a környezetvédelmi tevékenység kezeléséről.
  • Termékeinket úgy tervezzük, hogy használatuk közben a vegyianyag- és zajkibocsátás ne haladja meg a megállapított szigorú határértékeket. Forgalomban lévő termékeink vegyianyag-kibocsátási szintje jóval a nemzetközi határértékek alatt van. További információ a Xerox termékek biztonságáról (PDF).
  • A Xerox festékei nem tartalmaznak mérgező anyagot, és nem eredményeznek veszélyes hulladékot. További részletek a Xerox festékeiről (PDF).