Klímavédelem az energiafogyasztás csökkentésével

Az ipari vállalatoknak is kötelességük, hogy kivegyék részüket a klímavédelméből. Mi is számos lépést teszünk, hogy csökkentsük a cég ökológiai lábnyomát: csökkentjük a létesítményeinkben felhasznált energiamennyiséget, energiatakarékos és kevesebb üvegházgázt előállító termékek tervezésébe ruházunk be, és vásárlóinknak digitális többfunkciós nyomtatókat, illetve hatékony energiafelhasználással rendelkező megoldásokat kínálunk.
Az ökológiai lábnyom csökkentése: az Energy Challange 2012 programAz ENERGY STAR minősítés, és az azzal járó megtakarításokA többfunkciós nyomtatók kevesebb energiát fogyasztanakEnergiamegtakarítást elősegítő megoldások és szolgáltatásokA klímaváltozás kockázatának mérséklésére irányuló partnerkapcsolatok
  • A Xerox a csúcstechnológiai iparban elsőként csatlakozott a United States Climate Action Partnership (USCAP) elnevezésű kezdeményezéshez.
  • A Xerox tagja a Business Roundtable's Climate RESOLVE Programnak.
  • A Xerox szerepet vállal továbbá a Carbon Disclosure Project elnevezésű projektben is. A befektetők által irányított kezdeményezés arra ösztönzi a vállalatokat, hogy tegyék közzé a klímaváltozás üzletvitelt érintő kockázatainak és lehetőségeinek vállalati értékelését, valamint a kibocsátott üvegházhatású gázok mennyiségének mérésére és csökkentésére vonatkozó stratégiájukat.