Brug kun ægte Xerox-toner for at opnå reelle besparelser og 100 % ydelse.

Ægte Xerox-toner – fremstillet til din Xerox-printer eller multifunktionsprinter

Xerox Supplies leverer kvalitet, pålidelighed og høj ydelse
Når du bruger ægte Xerox-toner og -blæk i din Xerox-printer sikrer du, at udskrivningerne leveres i en ensartet kvalitet. Test gennemført af uafhængige printerevalueringslaboratorier har bevist, at Xerox Genuine Supplies er mere pålidelig og leverer op til 27 % flere udskrevne ark end alternativer fra det sekundære marked.
Hold dig risikofri med Xerox Genuine Supplies
Ægte Xerox Solid Ink kvalitet og pålidelighed
Kontrol af de samlede ejeromkostninger
Køb af billig toner og blæk på det sekundære marked for at opnå ubetydelige besparelser på kort sigt kan i sidste instans blive dyrere på grund af hyppig udskiftning af defekte og utætte tonerpatroner og tab af produktivitet som følge af driftsstop på grund af fejl ved fikserings- og billedbehandlingsenheder. I sammenlignende patrontest af flere forskellige printerpatroner konstaterede Buyers Lab Institute (BLI), at Xerox-patroner leverede et uovertruffent antal udskrevne sider, en uovertruffen billedkvalitet og driftssikkerhed sammenlignet med det reproducerede mærke. Læs alle rapporterne:
Buyer's Laboratory (BLI)
Phaser 3250
Phaser 4510
Phaser 6010
Phaser 6500
ColorQube 8570
Spencer Lab
Phaser 6360 vs. sekundært marked
Genuine Xerox Supplies Presentation Perfect Video

Hvis du vil have problemfri udskrifter hver eneste gang, får du garanteret kvalitet, pålidelighed og ydeevne, hvis du bruger Xerox-forbrugsstoffer til din Xerox-printer. En uafhængig analyse viser, at Xerox-tonerpatroner leverer bedre resultater, giver den bedste samlede værdi og de laveste samlede ejeromkostninger.
Xerox Toner Technologies Xerox-tonerpatroner er intelligente, de deler grænseflade med din printer eller MFP og kan dermed give dig vigtige statusoplysninger, så dine arbejdsprocesser holdes mere produktive.

Statusfunktionerne omfatter:
 • Toner-måler: viser, hvor meget toner der er tilbage.
 • Gennemsnitlig dækning: giver en bedre forståelse af dine dokumenters brug af toner.
 • Sidetæller: registrerer antal sider udskrevet til dato som en hjælp til at planlægge forebyggende vedligeholdelse eller udskiftning af langtidsholdbare forbrugsstoffer.
 • Toner lav/toner tom-alarm: giver dig besked, når en Xerox-tonerpatron er næsten tom, så du kan bestille en udskiftning.
 • Dato for første/sidste anvendelse: registrerer, hvornår en Xerox-tonerpatron blev installeret første gang og sidst blev brugt.
 • E-mail-funktion: opfordrer til genbestilling af forbrugsstoffer og oprettelse af automatiske påmindelser.
Disse indbyggede funktioner forbedrer din printenheds ydelse og funktionalitet. Desuden sender Xerox-printere og multifunktionsprintere en advarselsbesked, når ikke-ægte forbrugsstoffer opdages, og beskytter dermed din printer mod mulig skade.

Fremstillet til de højeste standarder
Xerox-tonerpatroner leverer konsekvent skarp og optimal printkvalitet og -pålidelighed. Udviklet sammen med Xerox-udstyr, Xerox-tonerpatroner:
 • Repræsenterer det nyeste inden for Xerox-teknologi, herunder Emulsion Aggregation (EA-toner) og Xerox Solid Ink
 • Beskytter din investering i Xerox-hardware og
 • kan recirkuleres gennem Xerox Green World Alliance website.
Xerox Toner Technologies Xerox er pioner inden for udviklingen af avancerede tonerteknologier, og EA-toner er et betydeligt gennembrud. Til forskel fra traditionelle tonere, som består af knuste og kværnede partikler med uregelmæssig form, frembringes EA-toner kemisk til minutiøse, ensartede farvesfærer, som kræver 25 % mindre energi at fremstille. EA-tonerpartiklernes ensartede form og størrelse betyder, at resultatet "samles" i 45 % mindre tonerforbrug, sammenlignet med almindelige tonere.

Hovedfordele ved Xerox EA-toner:
 • 20 % lavere energiomkostninger
 • Skarpere billedkvalitet og forbedrede fine linjer og tekst.
 • Større pålidelighed ved enheden og lavere serviceomkostninger med oliefri fiksering.
 • Hurtigere opvarmningstid af printeren og lavere energiforbrug.
 • Mindre, lettere tonerpatroner og mindre spild.
Xerox og Fuji Xerox har udviklet over 50 kontor- og produktionsprintermodeller, som bruger EA-toner.
Xerox Toner Technologies Under produktudviklingen defineres tonersammensætningen med henblik på at maksimere hele udskrivningsprocessen, herunder billedbehandlingstromlen og fikseringskomponenterne. De interne farvetabeller, halvtonealgoritmer og endda spændingsopladningen, som anvendes på tromlen, optimeres alle med toneren, således at det bedst mulige kvalitetsresultat opnås – den bedste opløsning og livfulde farver til dine udskrivningsapplikationer. Xerox Genuine Supplies betyder altid optimal ydeevne og pålidelighed for enheden.

Hvorfor er ægte Xerox-toner så meget bedre?
 • Xerox-tonerpatroner er udviklet i et integreret design med Xerox-printere.
 • Ægte Xerox-tonere er sikre og ugiftige.
 • Når du vælger Xerox-tonere, vælger du en avanceret teknologi fra Xerox Supplies, som er udviklet specifikt til hvert produkt til at give den bedste billedkvalitet og stor driftssikkerhed.
 • Ikke-ægte tonere til Xerox-produkter består ikke af sfæriske partikler, men af knuste partikler. Disse er hårdere og skarpere og forårsager tidligt slid på tromler, bælter og fikseringsenheder. For tidlig udskiftning af en tromle og fikseringsenhed vil mere end udligne tonerbesparelser og øge den totale omkostning pr. side i betragtelig grad.
 • Ægte Xerox-tonere er sikre og ugiftige.
Xerox Toner Technologies Xerox har genbrugt spildtonermateriale i mange år på to måder:
 1. Hvert år returneres over 1 million pund (ca. 450.000 kg) forbrugsspildtoner til Xerox fra udvalgte produkter, hvor det "recirkuleres" i fremstillingsprocessen og genbruges.
 2. Som en del af fremstillingsprocessen recirkuleres almindelig toner, som ikke opfylder størrelsesspecifikationerne, tilbage i produktionsprocessen til Xerox-toner.
Forbrugsstoffer på kontrakt

Genbestil toner og blæk, hvis dette er omfattet af jeres servicekontrakt.
Bestel nu
Flere måder at købe på