Xerox újrahasznosítási programXerox Green World Alliance

Xerox újrahasznosítási program

A Xerox minden hazai telephelyén (székhelyén, raktáraiban, stb.) szelektíven gyűjti a irodai hulladékot, és a megfelelő hasznosítást garantáló, minősített beszállítóval szállítattja el azt.

A Xerox Magyarország Kft. által forgalmazott berendezésekből és kellékanyagokból keletkező hulladékot begyűjtjük viszonteladó partnereinken keresztül, ahol a leadott üres festékkazettákat, alkatrészeket és berendezéseket — a törvényi kötelezettségeknek eleget téve — ingyen vesszük át. Mindezeket lehetőség szerint újrahasznosítjuk, a fennmaradó, nem felhasználható anyagokat pedig a veszélyes hulladékként semmisítjük meg.

Vállalatunk törekszik arra, hogy minél nagyobb arányban kerüljenek az alkatrészek és festékkazetták felújításra, utántöltésre, vagy anyag szerint bontva újrahasznosításra. A szigorú minőségi elvárásoknak köszönhetően a felhasználásra kerülő alkatrészek is a legmagasabb elvárásoknak felelnek meg.

Kizárólag eredeti Xerox termékeket veszünk vissza az újrahasznosítási programban. A Xerox fenntartja a jogot, hogy a nem eredeti kellékanyagokat visszaküldje a feladó költségén. További részletekért lépjen velünk kapcsolatba az info@xerox.hu e-mail címen.