Xerox i overblik

I mere end et halvt århundrede har Xerox været markedets førende leverandør af dokumentteknologier og -serviceydelser, og vi bygger løbende videre på vores tradition for innovation. Efter opkøbet af Affiliated Computer Services, som er verdens største leverandør af proces- og outsourcingløsninger til erhverv, er Xerox nu verdens førende udbyder af løsninger til forretningsprocesser, dokumentstyring og globale serviceydelser – med alt lige fra håndtering af betalingsgodtgørelser og automatiserede transaktioner i forbindelse med vejafgiftsbetaling til kunde-callcentre og administration af personalegoder. Det nye Xerox står for innovation og service – og for at give vores kunder muligheden for at koncentrere sig om, hvad der er vigtigst for dem: nemlig deres egentlige virksomhedsformål.

A world made simpler...by Xerox

se video


Vores målsætning er at skabe en arbejdsplads, hvor gode ideer og medarbejdere trives. Har du det, der skal til for at være med på holdet?


Beviset for vores målrettede arbejde for konstant innovation.


Se, hvilke løsninger vi har udviklet til virksomheder i mere end ét århundrede.
Det målrettede arbejde for konstant innovation er den røde tråd, som binder alle vores aktiviteter sammen hos Xerox. Vi allokerede 3,2 % af indtægterne til forskning og udvikling.

Omsætning i 2014: 19,5 milliarder $
Overskud i 2014: 969 million $
Indtjening pr. aktie i 2014: 0,81 $
Topledelsen hos Xerox
Ursula M. Burns, CEO/administrerende direktør
Ursula har været vores CEO siden juli 2009. Hun kom til Xerox i sommerpraktik som maskiningeniør i 1980. Under sin mangeårige ansættelse har hun stået i spidsen for en lang række af de initiativer, der har styrket Xerox’ førerposition inden for dokumentteknologier og -serviceydelser.

Xerox på verdenskortet
Med afdelinger overalt i verden er vi altid tæt på jeres virksomhed.

Xerox-hovedsæde i USA
45 Glover Avenue
PO Box 4505
Norwalk, CT 06856-4505

Vores mission og vision
Xerox' idégrundlag
Med verdens førende teknologi og serviceydelser til virksomhedsproces- og dokumentstyring er vi centralt placeret for virksomheder i alle størrelser som leverandør af løsninger, der gør det muligt for vores kunder at koncentrere sig om det vigtigste for dem, nemlig at drive virksomheden.

Kerneværdier
Én ting, der aldrig ændrer sig, er vores kerneværdier.
  • Vi lever af at have tilfredse kunder.
  • Vi leverer kvalitet og yder en optimal præstation i alle henseender.
  • Vi kræver det højeste afkast af vores investeringer.
  • Vi anvender teknologi til at opnå en førerstilling på markedet.
  • Vi værdsætter vores ansatte.
  • Vi udviser ansvar som virksomhed i samfundet.