Xerox : Çalışma : Kurma, Yükleme ve Yapılandırma : Yazıcıyı Faks Göndermek İçin Ayarlama : Farklı priz ve fiş girişleri olan bölge veya ülkelerde faks kurulumu
Farklı priz ve fiş girişleri olan bölge veya ülkelerde faks kurulumu
İKAZ—ELEKTRİK ÇARPMASI TEHLİKESİ: Elektrik çarpması riskini önlemek için bu ürünü fırtınalı havalarda kurmayın veya güç kablosu, faks özelliği veya telefon gibi herhangi bir elektrik veya kablo bağlantısı yapmayın.
İKAZ—ELEKTRİK ÇARPMASI TEHLİKESİ: Elektrik çarpması riskini önlemek için faks özelliğini fırtınalı havalarda kullanmayın.
*UYARI: Bu ürünü kamusal anahtarlamalı telefon şebekesine bağlarken yangın riskini azaltmak için yalnızca 26 AWG veya daha geniş telekomünikasyon RJ-11 kablosu kullanın. Avustralya'daki kullanıcılar için: Kablo, Avustralya İletişim ve Medya Kurumu tarafından onaylanmış olmalıdır.
Birçok ülkenin veya bölgenin benimsediği standart priz RJ11'dir. Tesisinizde kullanılan priz veya ekipman bu tür bir bağlantıyla uyumlu değilse bir telefon bağdaştırıcısı kullanın. Bulunduğunuz ülke veya bölgede kullanılan bağdaştırıcı yazıcınızla birlikte gelmeyebilir ve ayrı olarak satın almanız gerekebilir.
Yazıcının telefon bağlantı noktasına takılı bir bağdaştırıcı kapağı olabilir. Bir seri ya da kademeli telefon sistemine bağlıyorsanız bağdaştırıcı kapağını yazıcının telefon bağlantı noktasından çıkarmayın.
Bağdaştırıcı fişi