För verkliga besparingar och 100 % prestanda, använd bara äkta Xerox-toner.

Äkta Xerox-toner – gjord för din Xerox-skrivare eller multifunktionsskrivare

Med Xerox förbrukningsmaterial får du kvalitet, tillförlitlighet och prestanda
Om du använder äkta Xerox-toner och bläck i din Xerox-skrivare får du garanterat utskrifter av jämn kvalitet. Tester som utförts av oberoende laboratorier för skrivarutvärdering visade att äkta förbrukningsmaterial från Xerox är mer tillförlitligt och ger upp till 27 % fler utskrifter än aftermarket-alternativ.
Ta inga risker – använd äkta Xerox-förbrukningsmaterial
Äkta Xerox Solid Ink ger kvalitet och tillförlitlighet
Ha kontroll över total ägandekostnad
Att köpa billig toner och bläck från aftermarket-leverantörer för att spara lite pengar på kort sikt kan bli dyrare i slutändan. Du måste ofta byta ut defekta och läckande tonerkassetter och får sämre produktivitet på grund av downtime när fixerings- och bildbehandlingsenheter går sönder. Vid jämförande tester av flera olika skrivarkassetter visade Buyers Lab Institute (BLI) att Xerox-kassetter producerade överlägset flest utskrifter, hade bättre bildkvalitet och bättre tillförlitlighet än det fabriksrenoverade märket. Läs hela rapporterna:
Buyer's Laboratory (BLI)
Phaser 3250
Phaser 4510
Phaser 6010
Phaser 6500
ColorQube 8570
Spencer Lab
Phaser 6360 vs. Aftermarket
Genuine Xerox Supplies Presentation Perfect Video
För problemfria utskrifter varje gång, lita på den garanterade kvalitet, tillförlitlighet och prestanda du får från äkta Xerox-tillbehör för din skrivare. Oberoende analyser visar att Xerox färgpulverkassetter ger överlägset resultat, och därmed bäst helhetsvärde och lägst total ägandekostnad.
Xerox' tonertekniker Xerox tonerkassetter är intelligenta och ger tillsammans med din skrivare eller MFP viktig statusinformation så att dina arbetsprocesser blir mer produktiva.

Några statusfunktioner:
 • Tonermätare: visar hur mycket toner som finns kvar.
 • Genomsnittlig täckning: mer information om hur dokumenten använder toner.
 • Sidräkning: räknar antalet utskrivna sidor för att hjälpa till att planera förebyggande underhåll eller utbyte av förbrukningsmaterial med lång livslängd.
 • Låg tonernivå/Toner slut: meddelar dig när en Xerox-tonerkassett nästan är tom så att du kan beställa en ny.
 • Datum för första/senaste användning: visar när en Xerox-tonerkassett installerades och användes senast.
 • E-post: för att beställa nytt förbrukningsmaterial och ställa in automatiska påminnelser.
Dessa inbyggda funktioner förbättrar skrivarens prestanda och funktionalitet. Xerox skrivare och multifunktionsskrivare skickar dessutom ett varningsmeddelande när oäkta förbrukningsartiklar upptäckts, vilket skyddar skrivaren från potentiella skador.

Tillverkad enligt högsta möjliga standard
Xerox-tonerkassetter ger jämn, klar och optimal utskriftskvalitet och suverän tillförlitlighet. Xerox-tonerkassetter, utvecklade tillsammans med Xerox-utrustning:
 • innehåller den senaste Xerox-tekniken, bland annat Emulsion Aggregation (EA-toner) och Xerox Solid Ink
 • skyddar din investering i Xerox-utrustning och
 • kan återvinnas via webbplatsen Xerox Green World Alliance.
Xerox' tonertekniker Xerox är en pionjär inom utvecklingen av avancerad tonerteknik och EA-toner utgör ett betydande genombrott. I motsats till vanlig toner, som består av krossade och malda partiklar av oregelbunden form, består EA-toner av kemiskt framställda minimala, regelbundna färgglober och förbrukar 25 % mindre energi vid tillverkningen. Den regelbundna formen och storleken på partiklarna i EA-toner, och deras förmåga att ”samlas ihop” resulterar i 45 % mindre tonerförbrukning jämfört med vanliga tonerkassetter.

Fördelar med Xerox EA-toner:
 • 20 % lägre energikostnader.
 • Klarare bildkvalitet och tydligare smala linjer och text.
 • Bättre tillförlitlighet och lägre underhållskostnader med oljefri fixering.
 • Snabbare uppvärmningstid och lägre energiförbrukning.
 • Mindre, lättare tonerkassetter och mindre avfall.
Xerox och Fuji Xerox har utvecklat mer än 50 kontors- och produktionsskrivare som använder EA-toner.
Xerox' tonertekniker Under produktutvecklingen definieras tonersammansättningen i syfte att maximera hela utskriftsprocessen, inklusive bildhanteringstrumma och fixeringsenhet. Interna färgtabeller, halvtonsalgoritmer och till och med den spänning som används för trumman optimeras med tonern för att ge bästa möjliga utskriftsresultat – bäst upplösning och livfulla färger för dina skrivare. Äkta Xerox-förbrukningsmaterial ger alltid optimal prestanda och tillförlitlighet.

Varför är äkta Xerox-toner så mycket bättre?
 • Xerox-tonerkassetter är utformade tillsammans med Xerox-skrivare.
 • Äkta Xerox-toners är säkra och ogiftiga.
 • När du väljer Xerox-toner väljer du en avancerad Xerox-teknik som är speciellt utformad för varje produkt för att ge bästa möjliga bildkvalitet och driftssäkerhet.
 • Oäkta toners för Xerox-produkter består inte av sfäriska partiklar utan krossade partiklar. De sliter mer på skrivaren och gör att trummor, bälten och fixeringsenheter slits ut snabbare. För tidigt utbyte av trumma och fixeringsenhet är mycket dyrare än vad du kan spara på oäkta toner och ökar avsevärt totalkostnaden per sida.
 • Äkta Xerox-toners är säkra och ogiftiga.
Xerox' tonertekniker Xerox har återvunnit tonermaterial i många år på två olika sätt:
 1. Varje år lämnas mer än 450 000 kg toneravfall in till Xerox från olika produkter. Vi återanvänder materialet och använder det igen i tillverkningsprocessen.
 2. Som en del av tillverkningsprocessen återvinns vanlig toner som inte uppfyller storlekskraven och återanvänds i produktionen av Xerox-toner.
Förbrukningsmaterial enligt kontrakt

Beställ tonerkassetter och bläckpatroner om de redan ingår i ditt serviceavtal.
Beställ nu
Fler sätt att köpa