For ekte besparelser og 100 % ytelse, bruk kun ekte Xerox-toner.

Ekte Xerox-toner – laget for din Xerox-skriver eller -multifunksjonsskriver

Xerox-forbruksartikler leverer kvalitet, pålitelighet og ytelse
Ved hjelp av ekte Xerox-toner og blekk til din Xerox-skriver sikrer du at utskriftene holder jevn kvalitet. Testene utført av uavhengige skriverevalueringslaboratorier viste at Ekte Xerox-forbruksartikler er mer pålitelige og gir opptil 27 % høyere kapasitet per side enn andre ettermarked-alternativer.
Vær risikofri med Ekte Xerox-forbruksartikler
Ekte Xerox-smeltevokskvalitet og -pålitelighet
Totale eierkostnader
Å kjøpe billig ettermarked-toner og -blekk pga. ubetydelig kortsiktig sparing kan til slutt bli dyrere på grunn av hyppig utskiftning av defekte og utette tonerkassetter og tapt produktivitet som følge av enheters nedetid pga. svikt i fikserings- og bildeenheter. I sammenlignende kassettester på flere forskjellige kassetter, fant Buyers Lab Institute (BLI) at Xerox-kassetter leverte overlegen generell sidekapasitet, bildekvalitet og pålitelighet ytelse i forhold til refabrikerte merker. Les de fullstendige rapportene:
Buyer's Laboratory (BLI)
Phaser 3250
Phaser 4510
Phaser 6010
Phaser 6500
ColorQube™ 8570
Spencer Lab
Phaser 6360 kontra ettermarked
Genuine Xerox Supplies Presentation Perfect Video

Du kan stole på den garanterte kvaliteten, påliteligheten og ytelsen du får ved bruk av ekte forbruksartikler fra Xerox, og glede deg over bekymringsfrie utskrifter fra din Xerox-skriver hver gang. Uavhengige analyser viser at fargepulverbeholdere fra Xerox gir overlegen ytelse, slik at du får mest mulig valuta for pengene, og lavest mulig totale eierkostnader.
Xerox-tonerteknologier Xerox-tonerkassetter er intelligente og har et grensesnitt med skriveren eller MFP for å gi viktig statusinformasjon, noe som gjør arbeidsprosessene mer produktive.

Statusfunksjoner inkluderer:
 • Tonermåler: for å gi synlighet for gjenværende toner.
 • Gjennomsnittlig dekning: for bedre å forstå tonerbruken av dokumentene.
 • Sidetelling: for å registrere antall sider som er skrevet ut hittil for å anslå prosjektets forebyggende vedlikehold eller utskifting av forbruksartikler med lang levetid.
 • Lav toner- / Tom toner-varsel: for å varsle deg når en Xerox-tonerkassett er nesten tom slik at en erstatning kan bestilles.
 • Dato for første/siste bruk: for å registrere når Xerox-tonerkassetten ble installert og sist brukt.
 • E-postalternativ: for å be om etterbestilling av forbruksartikler og etablere automatiske påminnelser.
Disse innebygde funksjonene forbedrer ytelsen og funksjonaliteten til utskriftsenheten. I tillegg sender Xerox-skrivere og -multifunksjonsskrivere en varselsmelding når uekte forbruksartikler blir oppdaget, som beskytter en skriver fra mulig skade.

Produsert etter de høyeste standardene
Xerox-tonerkassetter leverer konsekvent skarp og optimal utskriftskvalitet og pålitelighet. Xerox-tonerkassetter, utviklet sammen med Xerox-utstyr:
 • representerer det siste innen Xerox-teknologi, inkludert emulsjonsaggregering (EA-toner) og Xerox-smeltevoks
 • beskytter din investering i Xerox-maskinvare, og
 • kan resirkuleres gjennom Xerox Green World Alliance-nettsted.
Xerox-tonerteknologier Xerox er en pioner i utviklingen av avanserte tonerteknologier og EA-toner er et betydelig gjennombrudd. I motsetning til tradisjonell toner, som består av knuste og malte partikler av uregelmessig form, blir EA-toner kjemisk laget i små, ​​jevne sfærer av farge, mens den bruker 25 % mindre energi under fremstilling. Den ensartede formen og størrelsen på EA-tonerpartikler med deres egenskap til å "aggregere" gir som resultat 45 % mindre tonerforbruk sammenlignet med konvensjonelle tonere.

Viktige fordeler av Xerox EA-toner:
 • 20 % reduksjon i energikostnadene
 • Skarpere bildekvalitet og bedre fine linjer og tekst.
 • Høyere enhetspålitelighet og lavere servicekostnader med oljefritt fiksering.
 • Raskere skriveroppvarmingstid og lavere energiforbruk.
 • Mindre og lettere tonerkassetter og mindre avfall.
Xerox og Fuji Xerox har utviklet mer enn 50 kontor- og produksjonsutskriftsmodeller som bruker EA-toner.
Xerox-tonerteknologier Under produktutviklingen er tonersammensetningen definert for å maksimere hele trykkeprosessen inkludert bildetrommelen og fikseringskomponentene. Interne fargetabeller, halvtone-algoritmer, og til og med strømbelastningen som brukes til trommelen er alle optimalisert med toneren for å gjengi høyest mulig kvalitet - den beste oppløsningen og levende farger for utskriftapplikasjoner. Ekte Xerox-forbruksartikler gir alltid optimal ytelse fra enheten og pålitelighet.

Hvorfor er ekte Xerox-toner så mye bedre?
 • Xerox-tonerkassetter er konstruert i en integrert design med Xerox-skrivere.
 • Ekte Xerox-tonere er trygge og ikke-giftige.
 • Når du velger Xerox-tonere, velger du en avansert Xerox-teknologi, formulert spesielt for hvert produkt for å gi best mulig bildekvalitet og pålitelig drift.
 • Uekte tonere for Xerox-produkter er ikke sfæriske partikler, men knuste partikler. Disse er mer slitende og forårsake tidlig slitasje på tromler, belter og fikseringsenheter. For tidlig utskifting av en trommel og fiskerer vil mer enn oppveie toner-besparelser og øke total kostnad per side betraktelig .
 • Ekte Xerox-tonere er trygge og ikke-giftige.
Xerox-tonerteknologier Xerox har gjenvunnet toner-avfallsmateriale i mange år på to måter:
 1. Hvert år blir mer enn 450 tonn resirkulert toneravfall returnert til Xerox fra utvalgte produkter der det blir "resirkulert" tilbake i produksjonsprosessen og gjenbrukt.
 2. Som en del av produksjonsprosessen blir konvensjonell toner som ikke oppfyller størrelsesspesifikasjonene resirkulert tilbake i Xerox-toners produksjonsprosess.
Forbruksartikler på Kontrakt

Bestill nytt fargepulver eller blekk hvis de allerede er inkludert i serviceavtalen din.
Bestill nå
Flere måter å kjøpe