Saat todellisia säästöjä ja sataprosenttista tehoa käyttämällä vain alkuperäistä Xerox-värijauhetta.

Alkuperäinen Xerox-värijauhe – tarkoitettu Xerox-tulostimellesi tai monitoimilaitteellesi

Xerox-tarvikkeet antavat laatua, luotettavuutta ja suorituskykyä
Käyttämällä Xerox-tulostimessasi Xeroxin alkuperäistä värijauhetta ja mustetta varmistat yhtenäisen tulostuslaadun. Riippumattomia tulostinarviointeja suorittavien laboratorioiden testit osoittivat, että Xeroxin alkuperäiset tarvikkeet ovat luotettavampia ja tuottavat 27 % enemmän sivuja kuin muut vaihtoehdot.
Poista riskit käyttämällä Xeroxin alkuperäisiä tarvikkeita
Alkuperäisen Xerox-värivahan laatu ja luotettavuus
Hallitse kokonaiskäyttökuluja
Halpojen värijauheiden ja musteiden ostaminen kyseenalaisten lyhytaikaisten säästöjen saamiseksi voi olla lopulta kalliimpi vaihtoehto: viallisia ja vuotavia värikasetteja on vaihdettava usein ja kiinnityslaitteiden ja kuvankäsittely-yksiköiden aiheuttamat tulostimien seisokkiajat johtavat tuottavuuden laskuun. Buyers Lab Institute (BLI) havaitsi vertailevissa kasettitesteissä, joissa käytettiin useita eri värikasetteja, että Xeroxin kasetit antoivat suuremmat sivutuotot, paremman kuvanlaadun ja luotettavamman suorituksen uudelleenvalmistettuihin tuotemerkkeihin verrattuina. Lue koko arviot:
Buyer's Laboratory (BLI)
Phaser 3250
Phaser 4510
Phaser 6010
Phaser 6500
ColorQube 8570
Spencer Lab
Phaser 6360 v. halpamallit
Genuine Xerox Supplies Presentation Perfect Video

Voit aina tulostaa huoletta käyttäessäsi Xerox-tulostimessasi aitoja Xerox-tarvikkeita, joiden laatu, luotettavuus ja suorituskyky on taattua. Riippumattomat analyysit osoittavat, että Xeroxin värikasetit tuottavat erinomaisia tuloksia ja tarjoavat parhaan kokonaisarvon ja alhaisimmat käyttökustannukset.
Xeroxin väriainetekniikat Xeroxin värikasetit ovat älykkäitä ja ne antavat tulostimesi tai monitoimilaitteesi kautta tärkeitä tilatietoja, jotka pitävät työprosessisi tuottavampina.

Tilatoiminnot:
 • Värijauhemittari: auttaa näkemään jäljellä olevan värijauheen keston.
 • Keskimääräinen peitto: auttaa ymmärtämään asiakirjojen värijauheen käyttöä paremmin.
 • Sivumäärä: tallentaa tähän mennessä tulostettujen sivujen määrän, mikä auttaa ennustamaan pitkäikäisten tarvikkeiden ennaltaehkäisevän huollon tai vaihdon tarpeen.
 • Värijauhe vähissä/lopussa -hälytys: ilmoittaa, milloin Xerox-värikasetti on tyhjä tai lähes tyhjä, jotta uusi kasetti voidaan tilata.
 • Ensimmäisen/viimeisen käytön päivämäärä: tallentaa, milloin Xerox-värikasetti asennettiin ensimmäistä kertaa ja milloin sitä käytettiin viimeksi.
 • Sähköpostivalinta: kannustaa tilaamaan tarvikkeita ja määrittämään automaattisia muistutuksia.
Nämä sisäiset toiminnot tehostavat tulostimesi suorituskykyä ja toimivuutta. Lisäksi Xerox-tulostimet ja -monitoimilaitteet lähettävät varoitusviestin, kun ne havaitsevat muun kuin alkuperäisen tarvikkeen, mikä suojaa tulostinta mahdollisilta vaurioilta.

Valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti
Xerox-värikasetit antavat jatkuvasti tarkkaa ja optimaalista tulostuslaatua ja luotettavuutta. Kehitetty yhdessä Xerox-laitteiden ja Xerox-värikasettien kanssa:
 • Edustavat uusinta uutta Xeroxin teknologiassa, mukaan lukien EA (Emulsion Aggregation) -värijauhe ja Xeroxin värivaha
 • Suojaavat Xeroxin laitteistoon tekemiäsi investointeja ja
 • ne voidaan kierrättää Xerox Green World Alliance -verkkosivuston kautta.
Xeroxin väriainetekniikat Xerox on pioneeri edistyneiden värijauhetekniikoiden kehittämisessä, ja EA-värijauhe on merkittävä läpimurto. Päinvastoin kuin perinteinen värijauhe, joka koostuu murskatuista ja jauhetuista, epäsäännöllisistä hiukkasista, EA-värijauhe on tuotettu kemiallisesti pieniksi, yhtenäisiksi väripalloiksi, joiden valmistamiseen käytetään 25 % vähemmän energiaa. EA-värijauhehiukkasten yhtenäinen muoto ja koko sekä niiden kyky "kerääntyä yhteen", merkitsee, että värijauhetta kuluu 45 % vähemmän perinteisiin värijauheisiin verrattuna.

Xeroxin EA-värijauheen tärkeimmät edut:
 • 20 %:n vähennys energiakuluissa
 • Terävämpi kuvanlaatu, tarkemmat viivat ja parempi teksti.
 • Lisääntynyt laitteen luotettavuus, alhaisemmat huoltokulut ja öljytön kiinnitys.
 • Nopeampi tulostimen lämpenemisaika ja alhaisempi energiankulutus.
 • Pienemmät, kevyemmät värikasetit ja vähemmän jätettä.
Xerox ja Fuji Xerox ovat kehittäneet yli 50 toimisto- ja tuotantotulostusmallia, joissa käytetään EA-värijauhetta.
Xeroxin väriainetekniikat Tuotekehityksen aikana värijauheen koostumus määritellään niin, että se maksimoi koko tulostusprosessin rumpu- ja kiinnityslaitekomponentit mukaan lukien. Sisäiset väritaulukot, rasterialgoritmit ja jopa rumpuun sovellettava jännite on optimoitu värijauheen kanssa mahdollisimman korkealaatuisten tulosten saamiseksi – näin saat parhaan resoluution ja eloisimmat värit tulostussovelluksiisi. Alkuperäiset Xerox-tarvikkeet antavat laitteelle aina optimaalisen suorituskyvyn ja luotettavuuden.

Miksi alkuperäinen Xerox-värijauhe on paljon parempi?
 • Xerox-värikasetit valmistetaan integroidussa mallissa Xerox-tulostimien kanssa.
 • Alkuperäiset Xerox-värijauheet ovat turvallisia ja myrkyttömiä.
 • Kun valitset Xerox-värijauheet, valitset edistyneen Xerox-tarviketekniikan, joka on valmistettu erityisesti kullekin tuotteelle antamaan paras kuvanlaatu ja luotettava toiminta.
 • Muut kuin alkuperäiset Xerox-tuotteiden värijauheet eivät ole pallomaisia hiukkasia vaan murskattuja hiukkasia. Ne ovat hankaavampia ja aiheuttavat varhaista kulumista rummuissa, hihnoissa ja kiinnityslaitteissa. Rummun ja kiinnityslaitteen ennenaikainen vaihtaminen poistaa mahdollisesti saadut värijauhesäästöt ja lisää merkittävästi sivukohtaisia kokonaiskuluja.
 • Alkuperäiset Xerox-värijauheet ovat turvallisia ja myrkyttömiä.
Xeroxin väriainetekniikat Xerox on kierrättänyt värijauheiden jätemateriaaleja useita vuosia kahdella eri tavalla:
 1. Valituista tuotteista palautetaan Xeroxille joka vuosi yli puoli miljoonaa kiloa värijauhejätteitä, jotka sitten "kierrätetään" takaisin tuotantoprosessiin ja käytetään uudelleen.
 2. Perinteinen värijauhe, joka ei täytä kokovaatimuksia, kierrätetään osana valmistusprosessia takaisin Xeroxin värijauheen tuotantoprosessiin.
Forbruksartikler på Kontrakt

Tee lisätilaus värikaseteista, mikäli ne sisältyvät huoltosopimukseesi.
Tilaa nyt
Enemmän tapoja ostaa
Värijauhe, muste ja lisävarust.osta paperia ja sovellusmateriaaleja