Για πραγματική εξοικονόμηση και 100% απόδοση, χρησιμοποιήστε μόνο γνήσιο toner της Xerox.

Γνήσιο toner της Xerox – κατασκευάζεται για το δικό σας εκτυπωτή ή πολυλειτουργικό εκτυπωτή Xerox

Τα αναλώσιμα της Xerox παρέχουν ποιότητα, αξιοπιστία και απόδοση
Εάν χρησιμοποιείτε γνήσιο toner και μελάνι της Xerox με τον εκτυπωτή σας, εξασφαλίζετε τη συνεπή ποιότητα των εκτυπώσεών σας. Δοκιμές που διεξήχθησαν από ανεξάρτητα εργαστήρια αξιολόγησης εκτυπωτών απέδειξαν ότι τα γνήσια αναλώσιμα της Xerox είναι πιο αξιόπιστα και παρέχουν μέχρι 27% υψηλότερη παραγωγή σελίδων από ό,τι οι εναλλακτικές λύσεις που διατίθενται στην αγορά.
Μην το διακινδυνέψετε, προτιμήστε γνήσια αναλώσιμα της Xerox
Ποιότητα και αξιοπιστία του γνήσιου στερεού μελανιού της Xerox
Έλεγχος του συνολικού κόστους κτήσης
Η αγορά φτηνών toner και μελανιών, με σκοπό τη πολύ μικρή και βραχυπρόθεσμη εξοικονόμηση, μπορεί εν τέλει να αποδειχθεί πιο ακριβή εξαιτίας της συχνής αντικατάστασης των ελαττωματικών κασετών με διαρροή και της χαμένης παραγωγικότητας ως αποτέλεσμα του χρόνου που οι εκτυπωτές βρίσκονται εκτός λειτουργίας λόγω αστοχιών των μονάδων σύντηξης και μονάδων απεικόνισης. Σε συγκριτικές δοκιμές κασετών σε αρκετές διαφορετικές κασέτες εκτυπωτών, το ινστιτούτο Buyers Lab Institute (BLI) βρήκε ότι οι κασέτες Xerox παρέχουν ανώτερη συνολική παραγωγικότητα σελίδων, ποιότητα εικόνων και αξιόπιστη απόδοση σε σύγκριση με την επωνυμία του ανακατασκευασμένου προϊόντος. Διαβάστε ολόκληρες τις εκθέσεις:
Buyer's Laboratory (BLI)
Phaser 3250
Phaser 4510
Phaser 6010
Phaser 6500
ColorQube 8570
Spencer Lab
Phaser 6360 σε σύγκριση με ανεξάρτητα ανταλλακτικά
Τεχνολογίες toner της Xerox Οι κασέτες toner της Xerox είναι ευφυείς και αλληλεπιδρούν με τον εκτυπωτή ή πολυλειτουργικό εκτυπωτή για να παρέχουν σημαντικές πληροφορίες κατάστασης, καθιστώντας τις εργασίες σας πιο παραγωγικές.

Οι δυνατότητες κατάστασης περιλαμβάνουν:
 • Μετρητής αερίου toner: για να παρέχει ορατότητα της υπόλοιπης διάρκειας λειτουργίας του toner.
 • Μέση κάλυψη: για καλύτερη κατανόηση της χρήσης toner στα έγγραφά σας.
 • Μέτρηση σελίδων: για εγγραφή των αριθμών των σελίδων που εκτυπώθηκαν μέχρι τη συγκεκριμένη στιγμή, ώστε να συμβάλλει στην προβολή προληπτικής συντήρησης ή αντικατάστασης μακροχρόνιων αναλώσιμων.
 • Ειδοποίηση επισήμανσης χαμηλού toner/άδειου toner: για ειδοποίηση όταν μια κασέτα toner Xerox είναι σχεδόν άδεια ώστε να παραγγείλετε αντικατάστατη κασέτα.
 • Ημερομηνία πρώτης/τελευταίας χρήσης: για καταγραφή της πρώτης εγκατάστασης και της τελευταίας χρήσης της κασέτας toner της Xerox.
 • Επιλογή email: για προτροπή νέας παραγγελίας προμηθειών και δημιουργία αυτοματοποιημένων υπενθυμίσεων.
Αυτές οι ενσωματωμένες δυνατότητες βελτιώνουν την απόδοση και λειτουργικότητα της συσκευής εκτύπωσής σας. Επιπλέον, οι εκτυπωτές και πολυλειτουργικοί εκτυπωτές Xerox στέλνουν μήνυμα προειδοποίησης όταν ανιχνευτούν μη γνήσια αναλώσιμα, προστατεύοντας έτσι τον εκτυπωτή από πιθανή ζημιά.

Κατασκευές έως τα υψηλότερα πρότυπα
Οι κασέτες toner της Xerox παρέχουν ευκρινή και βέλτιστη ποιότητα και αξιοπιστία εκτύπωσης, με συνέπεια. Οι κασέτες toner της Xerox αναπτύχθηκαν σε συνδυασμό με εξοπλισμό και:
 • Αντιπροσωπεύουν τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία Xerox περιλαμβανομένου του toner Emulsion Aggregation (EA Toner) και του μελανιού Xerox Solid Ink
 • Προστατεύει την επένδυσή σας στον εξοπλισμό Xerox, και
 • Μπορεί να ανακυκλωθεί μέσω του ιστοτόπου Xerox Green World Alliance.
Τεχνολογίες toner της Xerox Η Xerox είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών toner και το toner EA είναι μια σημαντική καινοτομία. Αντίθετα από άλλα παραδοσιακά toner, τα οποία αποτελούνται από συνθλιμμένα και τριμμένα σωματίδια ακανόνιστου σχήματος, το toner EA αναπτύσσεται χημικά σε πολύ μικρά, ομοιόμορφα σφαιρίδια χρώματος, χρησιμοποιώντας 25% λιγότερη ενέργεια για την κατασκευή. Το ομοιόμορφο σχήμα και μέγεθος των σωματιδίων toner EA, με την ιδιότητά τους να «συσσωματώνονται», έχει ως αποτέλεσμα 45% μικρότερη κατανάλωση toner όταν γίνεται σύγκριση με τα συμβατικά toner.

Βασικά πλεονεκτήματα του toner EA της Xerox:
 • 20% μείωση στα έξοδα για ενέργεια
 • Πιο ευκρινή ποιότητα εικόνας και βελτιωμένες λεπτές γραμμές και κείμενο.
 • Υψηλότερη αξιοπιστία συσκευής και χαμηλότερα έξοδα σέρβις με σύντηξη χωρίς λάδι.
 • Πιο σύντομος χρόνος για ζέσταμα του εκτυπωτή και χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση.
 • Μικρότερες, ελαφρύτερες κασέτες toner και λιγότερα απόβλητα.
Η Xerox και η Fuji Xerox έχουν αναπτύξει περισσότερα από 50 μοντέλα εκτύπωσης γραφείου και παραγωγής που χρησιμοποιούν toner EA.
Τεχνολογίες toner της Xerox Κατά την ανάπτυξη προϊόντος, ορίζεται η κατανάλωση toner προκειμένου να μεγιστοποιηθεί ολόκληρη η διαδικασία εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων τυμπάνου απεικόνισης και μονάδας σύντηξης. Οι εσωτερικοί πίνακες χρωματικής αντιστοίχησης, οι αλγόριθμοι μισών τόνων και ακόμη και το δυναμικό που εφαρμόζεται στο τύμπανο βελτιστοποιούνται με το toner για να αποδίδουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα – η βέλτιστη ανάλυση και ζωντανά χρώματα για τις εφαρμογές εκτύπωσής σας. Τα γνήσια αναλώσιμα της Xerox παρέχουν πάντα τη βέλτιστη απόδοση και αξιοπιστία συσκευής.

Γιατί είναι το γνήσιο toner Xerox τόσο καλύτερο;
 • Οι κασέτες toner της Xerox έχουν σχεδιαστεί ώστε να ενσωματώνονται με εκτυπωτές Xerox.
 • Τα γνήσια toner της Xerox είναι ασφαλή και μη τοξικά.
 • Όταν επιλέγετε toner της Xerox, επιλέγετε μια προηγμένη τεχνολογία προμηθειών Xerox, η οποία έχει δημιουργηθεί ειδικά για κάθε προϊόν ώστε να παρέχει τη βέλτιστη ποιότητα εικόνων και αξιόπιστη λειτουργία.
 • Το μη γνήσιο toner για προϊόντα Xerox δεν είναι σφαιρικά σωματίδια αλλά συνθλιμμένα σωματίδια. Αυτά είναι πιο τραχεία και προκαλούν την πρόωρη φθορά στα τύμπανα, τους ιμάντες και τις μονάδες σύντηξης. Η πρόωρη αντικατάσταση ενός τυμπάνου και μονάδας σύντηξης θα αντισταθμίσει οποιαδήποτε εξοικονόμηση toner κατά πολύ και θα αυξήσει σημαντικά το συνολικό κόστος ανά σελίδα.
 • Τα γνήσια toner της Xerox είναι ασφαλή και μη τοξικά.
Τεχνολογίες toner της Xerox Η Xerox ανακυκλώνει απόβλητα υλικά toner για πολλά χρόνια με δύο τρόπους:
 1. Κάθε χρόνο, περισσότερο από 1 εκατομμύριο λίβρες από απόβλητο toner, μετά την κατανάλωση, επιστρέφεται στη Xerox από επιλεγμένα προϊόντα όπου «ανακυκλώνεται» ξανά στη διαδικασία κατασκευής και επαναχρησιμοποιείται.
 2. Ως μέρος της διαδικασίας κατασκευής, ένα συμβατικό toner που δεν ικανοποιεί τις προδιαγραφές μεγέθους ανακυκλώνεται ξανά στη διαδικασία παραγωγής toner της Xerox.
Σημεία πώλησης
αγοράστε χαρτί και ειδικά μέσα