SRA3 színes lézernyomtató – a tökéletes választás grafikai környezetbe

Kiemelkedő színkezelés akár bannerméretben, most még kedvezőbb áron


Minőségi színes nyomtatás
Kiemelkedő minőségű színes nyomatok érhetők el a fejlett színkalibrációs szoftver, valamint a spektrofotométer használatával. A Xerox PhaserMatch 5.0 szoftvert a berendezéssel együtt biztosítjuk, a spektrofotométert pedig opcionális kiegészítőként ajánljuk. A színes nyomtatóhoz EFI Fiery eXpress 4.5 és külső wifi opció is igényelhető. A valódi 1200 x 2400 dpi felbontás, a PANTONE® által jóváhagyott egyszínű szimulációk és a valódi Adobe® PostScript® 3™ biztosítékot nyújtanak a konzekvens, meggyőző teljesítményre.

Egyedülálló rugalmasság a nyomathordozók terén
Különleges felületű kreatív médiák, valamint nagy, akár 350 grammsúlyú, bannerméretű (320 x 1219 mm) nyomathordozók kezelése. Nagyvolumenű papírkapacitása elérheti a 3140 lapot is.

Elérhető ár, tervezhető költségek
A berendezés nyomatdíjas modellben* üzemeltethető, melynek lényege, hogy Ön kedvező, fix árat fizet a nyomtatott oldalakért, ami magában foglalja az üzemeltetés során szükséges kellékanyagok, alkatrészek árát, valamint a karbantási díjakat, ezáltal a berendezés üzemeltetési költsége előre kalkulálható.

Környezetbarát tulajdonságok
Alacsony olvadáspontú EA festék technológia minimális beégetési hőmérsékletet biztosít, ami alacsonyabb a hagyományos festékekénél, és ezzel elősegíti az energiafogyasztás csökkentését.

Páratlanul egyszerű használat
A nagy méretű, 109 mm-es színes érintőképernyő és a beágyazott súgóvideók jóvoltából


Professzionális munkabefejezés
Opcionális, professzionális munkabefejezők segítenek a kinyomtatott dokumentumok lyukasztásában, tűzésében és meghajtásában

Az akciót 2013. december 31-ig meghosszabbítottuk. A berendezés akciós, javasolt, nettó végfelhasználói listaára 1.215.000 Ft. Az akciós ár már magában foglalja a spektrofotométer és az extra nagy grammsúlyú média csomag árát is. Az akciós nettó végfelhasználói listaár 305 Ft / EUR árfolyamon lett kalkulálva.


Hasznos segédanyagok
Műszaki specifikáció
Termékprospektus
HIQ led technológia (angolul)
EA toner (angolul)
EFI Fiery Express 4.5 (angolul)Hol vásárolhatok

Márkaképviseleteink listájaÍrjon nekünk vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 436 89 16 számon! - kötelező adatok
Keresztnév: 
Vezetéknév: 
E-mail: 
Telefon: 
Cégnév: 
Cím: 
Lehetősége van nyomatminták igénylésére, valamint- előzetes egyeztetés esetén - tesztberendezésünk kipróbálására.

 
 

* Az akció visszavonásig érvényes a Xerox hivatalos márkakereskedésekben vásárolt berendezésre, abban az esetben, ha a vásárló üzemetetési szerződést köt a berendezésre. A Xerox Magyarország Kft. fenntartja a jogot az akció feltételeinek előzetes tájékoztatás nélküli, azonnali módosítására, vagy az akció visszavonására.

A teljeskörű üzemeltetési szerződés a következő szolgáltatásokat foglalja magában: helyszíni és műhelyjavítás, tartós működésképtelenség esetén cseregép vagy másolási/nyomtatási lehetőség biztosítása, karbantartás másolatszámtól függetlenül, valamint a díj tartalmazza a kellékanyagokat (festék, dob, fixáló stb., de a tűzőkapocs és a nyomathordozók – papír stb. – kivételével), az alkatrészeket, ezek kiszállítását, beépítését. A Xerox fenntartja a jogot, hogy bizonyos berendezései csak üzemeltetési szerződés keretében legyenek fenntarthatók, mivel a szükséges kellékanyag nem kerül kereskedelmi forgalomba. Az üzemeltetési szerződés megkötésére a Xerox hivatalos márkaképviseletei jogosultak, és bővebb információ is náluk érhető el a feltételekről.