ΕΩΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!  

Συγχαρητήρια για την αγορά του Xerox μηχανήματος σας. Το μηχάνημα σας καλύπτεται από την ημερομηνία αγοράς σας με 1 έτος εγγύηση στο χώρο σας. Η Xerox σας προσφέρει τη δυνατότητα να επεκτείνετε αυτή την εγγύηση έως 5 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του μηχανήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε δωρεάν επισκευή και ανταλλακτικά σε περίπτωση βλάβης, για έως Πέντε έτη.

Όροι και προϋποθέσεις
 • Καταχώρηση του μηχανήματος στην φόρμα που ακολουθεί
 • Αποστολή του παραστατικού αγοράς του μηχανήματος στη Xerox Hellas (αντίγραφο)
 • Αφορά μόνο τα μηχανήματα 3260, 3225, 6020, 6022, 6025, & 6027 τα οποία έχουν αγοραστεί από την ελληνική αγορά.
 • Χρήση μόνο γνήσιων αναλωσίμων Xerox και αγορασμένων από την ελληνική αγορά
 • Με την αγορά ενός Set αναλωσίμων* εντός του έτους κατά το οποίο το μηχάνημα σας βρίσκετε σε εγγύηση, αποκτάτε το δικαίωμα να έχετε ένα έτος δωρεάν επέκταση εγγύησης. Ομοίως, με την αγορά ενός νέου set αναλωσίμων κατά το έτος της επέκταση της εγγύησης αποκτάτε το δικαίωμα για ένα επιπλέον έτος επέκτασης της εγγύησης του μηχανήματος σας, και ούτω καθεξής μέχρι και το τέταρτο έτος από την αγορά (ένα έτος εγγύηση και τέσσερα χρόνια επέκταση).
 • H εκάστοτε δωρεάν ετήσια επέκταση της εγγυήσεως μπορεί να λάβει χώρα μόνον μία φορά για κάθε έτος εγγυήσεως, εντός του οποίου πραγματοποιείται η αγορά ενός Set γνησίων αναλωσίμου Xerox και να αφορά μόνον το επόμενο έτος. Όσα γνήσια αναλώσιμα και αν αγορασθούν διαρκούσης της εγγυήσεως, αυτή επεκτείνεται για το αμέσως επόμενο έτος και όχι και πέραν αυτού.
 • Η μέγιστη εγγύηση είναι 5 έτη από την ημερομηνία αγοράς του μηχανήματος.
 • Για να γίνει η επέκταση της εγγύησης σας θα πρέπει να γίνεται η εμπρόθεσμη αποστολή των παραστατικών αγοράς των αναλωσίμων κάθε έτος για τα 4 πρώτα έτη από την αγορά του μηχανήματος έτσι ώστε να διασφαλίσετε συνολικά τα πέντε έτη εγγύησης. Η μη εμπρόθεσμη αποστολή των δικαιολογητικών ή προσκόμιση ελλιπών δικαιολογητικών, θα συνιστούν αιτία για την μη επέκταση της εγγύησης. Η ευθύνη για την έγκαιρη προσκόμιση των σωστών παραστατικών είναι του πελάτη. Η εταιρεία δεν υποχρεούται να ενημερώσει τον πελάτη για τη μη έγκαιρη ή ελλειπή προσκόμιση των παραστατικών.
 • Η αποστολή των παραστατικών αγοράς θα πρέπει να γίνεται στο Hara.Loura@xerox.com ή με fax στο 210-9311075 υπόψη κυρίας Χαράς Λούρας, και για την ενημέρωσης σας σχετικά με την επέκταση εγγύησης του μηχανήματος σας μπορείτε να ενημερώνεστε στο τηλέφωνο +302109307416 απλά αναφέροντας το σειριακό αριθμό του μηχανήματος σας.
 • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν μπορεί να συνδυαστεί με κανένα άλλο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης.
 • Η επεξεργασία των δεδομένων σας θα γίνει μόνο για τους σκοπούς λειτουργίας του παρόντος προγράμματος.

*Για τα 6020, 6022, 6025, 6027 πρέπει να αγοραστούν 4 αναλώσιμα ανεξαρτήτως χρώματος (κωδικοί αναλωσίμων 106R02756, 106R02757, 106R02758, 106R02759) για κάθε έτος κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Για τα 3260 & 3225 πρέπει να αγοραστεί ένα Toner ή ένα Drum (κωδικοί 106R02775, 106R02777, 101R00474) για κάθε έτος κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Οι παραπάνω κωδικοί θα πρέπει να αναφέρονται στα παραστατικά αγοράς. Το κάθε παραστατικό αγοράς θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επέκταση της εγγύησης ενός και μόνο σειριακού αριθμού μηχανήματος

 απαιτείται
ΕΤΑΙΡΕΙΑ 
ΟΝΟΜΑ 
ΕΠΙΘΕΤΟ 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 
ΤΚ 
E - MAIL 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 
FAX 
ΑΦΜ 
ΔΟΥ 
ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΗΧΑΝΗΣ 
ΣΕΙΡΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ 

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ