Xerox visar nya smarta transportlösningar på Intertraffic Amsterdam 2014

Stockholm, Sverige, 20 mars 2014 - Under Intertraffic Amsterdam 2014 (25-28 mars), som är en av Europas största mässor för trafik- och transportbranschen, visar Xerox upp sina senaste lösningar inom hantering av parkering, foton, biltullar och mobilitet.

- Sättet människor transporterar sig på förändras och det är svårt för myndigheter att hålla sig uppdaterade med utvecklingen av smarta transportlösningar. I över 40 år har Xerox arbetat sida vid sida med kunder i 35 länder och levererat innovativa lösningar som strävar efter att lösa framtidens trafiksituationer, säger Jo Van Onsem, group president, Xerox International Transportation and Government Group.

I Xerox monter i Hall 1, visas:

  • Den senaste webb-versionen av Multipark, som levererar centraliserad hantering av parkeringsplatser.
  • Compliance, som är Xerox flexibla lösning för att övervaka parkeringsplatser.
  • Xerox senaste fotoövervakningslösning med kameror som bland annat övervakar rödljus, fortkörning och skolområden.
  • Realtidsdemonstrationer från användandet av parkeringssensorer i Los Angeles, USA.
  • Mjukvaran Xerox City Dashboard Business Intelligence, som levererar skräddarsydda lösningar och data som förbättrar mobiliteten för kommuner och lokala myndigheter

Besök Xerox Intertraffic Amsterdam 2014 och delta i konversationen på Twitter genom @XeroxEvents och @XeroxTransport.

För kontakt och intervjuförfrågan
Stefan Lundin, pressansvarig på Xerox Sverige, 08-795 10 80, stefan.lundin@xerox.com

Gilla Xerox Sverige på Facebook

Om Xerox Sverige
Ända sedan Xerografi uppfanns för mer än 75 år sedan, har Xerox förenklat arbetet för företag. Idag är Xerox världsledande inom affärsprocesser och dokumenthantering, och hjälper människor att bli mer effektiva så att de kan fokusera på sina riktiga affärer. Med fler än 140 000 Xerox anställda och med kunder i 160 länder tillhandahåller vi affärstjänster, utrustning för utskrift och tryck samt mjukvara för kommersiella och offentliga organisationer. För mer information, besök www.xerox.com.

Xerox har sitt svenska huvudkontor i Kista, tillverkning och logistikverksamhet på Irland, Storbritannien och Holland, samt ett forsknings och utvecklingscenter - Xerox Research Centre Europe - i Grenoble, Frankrike.