Xerox i nytt samarbete med Infront IT-partner

Stockholm, Sverige, 24 april 2014 – Xerox har tecknat ett nytt partneravtal med Infront IT-partner som blir ny återförsäljare av Xerox Managed Print Services (MPS).

  • Vår kanalsatsning har aldrig varit viktigare, säger Bengt Ceder, kanalansvarig på Xerox.

Infront IT-partner befinner sig i ett skede av kraftig tillväxt och breddar kontinuerligt sina tjänster inom it-infrastruktur till företagsmarknaden.

  • Som märkesoberoende leverantör har vi möjligheten att noggrant välja våra samarbetspartners för att kunna leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Vi ser att Xerox produkter och tjänster har en given plats för att tillsammans kunna forma ett bra erbjudande mot marknaden, säger Leo Lindblad, affärsområdeschef på Infront IT-partner och fortsätter:
  • Xerox ligger i framkant och står för kvalitet vilket gör detta partnerskap otroligt viktigt för oss.

Xerox har senaste halvåret tecknat avtal med fyra nya partners. I takt med en ökad efterfrågan på MPS-lösningar adderar bolaget nu ytterligare en partner till sin försäljningskanal

  • Kanalen är vårt viktigaste fokus under 2014. Med en marknad som digitaliseras kraftigt ser vi samtidigt en ökad efterfrågan på våra MPS-lösningar där vi fortsätter att vara marknadsledande. Infront IT-Partner har på kort tid vuxit sig starka och skapat ett konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden, säger Bengt Ceder, kanalansvarig på Xerox.


Presskontakt

Stefan Lundin, pressansvarig på Xerox Sverige, 08-795 10 80, stefan.lundin@xerox.com

Leo Lindblad, affärsområdeschef på Infront IT-Partner, 08-410 690 30, leo@infrontitpartner.se

Om Xerox Sverige

Ända sedan Xerografi uppfanns för mer än 75 år sedan, har Xerox förenklat arbetet för företag. I dag är Xerox världsledande inom affärsprocesser och dokumenthantering, och hjälper människor att bli mer effektiva så att de kan fokusera på sina riktiga affärer. Med fler än 140 000 Xerox-anställda och med kunder i 160 länder tillhandahåller vi affärstjänster, utrustning för utskrift och tryck samt mjukvara för kommersiella och offentliga organisationer. För mer information, besök www.xerox.com.

Xerox har sitt svenska huvudkontor i Kista, tillverkning och logistikverksamhet på Irland, Storbritannien och Holland, samt ett forsknings och utvecklingscenter – Xerox Research Centre Europe – i Grenoble, Frankrike.