Xerox tar in Supplies Team som ny MPS-partner

Stockholm, Sverige, 28 november 2013 – Xerox tecknar ett nytt partneravtal med Supplies Team. Avtalet innebär att Supplies Team blir en ny återförsäljare av Xerox produkter och tjänster i Sverige och utökar därmed sin satsning på Managed Print Services (MPS).

Xerox är marknadsledare inom MPS och placerade sig främst i Gartners Leaders Quadrant som är en del av Magic Quadrant för Managed Print Services – ett bevis på att Xerox kontinuerliga utveckling av sina MPS-tjänster haft stor framgång under 2013. Med det nya avtalet med Supplies Team stärker Xerox sin position ytterligare.

– Intresset för MPS-lösningar fortsätter att växa i Sverige och vi förstärker värdet av MPS genom vår trestegsprocess som går ut på att utvärdera och optimera, säkerställa och integrera och automatisera och förenkla säger Bengt Ceder, kanalansvarig på Xerox Sverige. Supplies Team har lång erfarenhet av utskriftslösningar och deras koncept förstärks ytterligare med Xerox maskiner och kompetens i verktygslådan.

Xerox breda produktsortiment innebär att Supplies Team kan leverera helhetslösningar till sina kunder utan att behöva komplettera produkter och tjänster från andra leverantörer. Supplies Team kommer dessutom använda produktservice från Xerox vilket tar bort behovet av en serviceorganisation hos Supplies Team.

– Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar baserade på våra kunders behov. Xerox är ett kvalitetsmärke och erkända specialister inom MPS-lösningar. Dessutom har de gedigen erfarenhet av olika utskriftsmiljöer som gör att de kan automatisera innehållshantering, strategier och andra viktiga arbetsprocesser som gör arbetet enklare säger Peter Kraftelid, försäljningschef på Supplies Team.

Presskontakt
Stefan Lundin, pressansvarig på Xerox Sverige, 08-795 10 80, stefan.lundin@xerox.com

Jonathan Stara, Spotlight PR, 076-545 40 14, jonathan.stara@spotlightpr.se

Peter Kraftelid, Försäljningschef på Supplies Team, 08-736 18 01, peter.kraftelid@suppliesteam.se

Om Xerox Sverige
Ända sedan Xerografi uppfanns för 75 år sedan, har Xerox förenklat arbetet för företag. Idag är Xerox världsledande inom affärsprocesser och dokumenthantering, och hjälper människor att bli mer effektiva så att de kan fokusera på sina riktiga affärer. Med fler än 140 000 Xerox anställda och med kunder i 160 länder tillhandahåller vi affärstjänster, utrustning för utskrift och tryck samt mjukvara för kommersiella och offentliga organisationer.