Xerox krymper smeltevoksprinteren


Xerox utvider sin smeltevoksportefølje med sin til nå minste firefargers multifunksjonsskriver basert på denne teknologien.

Xerox smeltevoksteknologi er patentert, og gir betydelige miljøgevinster og reduserte kostnader sammenliknet med tilsvarende laserskrivere.

De nye maskinene inngår i selskapets ColorQube-serie, og kommer i versjonene 8700 og 8900.

-Skriverne er små og kompakte og passer inn i alle typer kontormiljø, inklusive på skrivebordet. De egner seg for alle typer mindre oppgaver, inklusive nyhetsbrev, rapporter og presentasjoner, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

Maskinen kommer med Xerox fargeteknologi Hybrid Colour Pricing Plans, hvor brukerne kun betaler for brukt fargemengde, som gir sterkt reduserte fargekostnader sammenliknet med laser.

Noen egenskaper:
  • Energispareteknologi som automatisk slår maskinen over på sparemodus når den ikke er i bruk
  • 90 prosent mindre miljøavfall sammenliknet med tilsvarende laser
  • 17 prosent lavere energiforbruk sammenliknet med laser
  • Sju tommers berøringsskjerm for jobbprogrammering
  • Innebygde sikkerhetssystemer, som overskriving av illustrasjoner og kryptering som beskytter dokumenter, harddisk og nettverk
Maskinene inngår også i Xerox administrasjonsprogram Managed Print Services (MPS), som kan brukes for å tilpasse virksomhets skriverpark til antall brukere og bruksmønster, noe som vil gi betydelige innsparinger.

De nye ColorQube-maskinene er tilgjengelig på det norske markedet.

------------------------------------------------

Se for øvrig vedlagte pressemelding på engelsk og bilder til fri benyttelse.

Om Xerox

Xerox (NYSE: XRX) er verdens ledende selskap for forretningsprosesser og dokumenthåndtering. Gjennom selskapets teknologi og tjenester kan alle typer virksomheter få forenklet og effektivisert sine arbeidsprosesser, og dermed flere ressurser tilgjengelig for kjernevirksomhet. Xerox tilbyr outsourcing av forretningsprosesser og IT-tjenester, som databehandling, løsninger for helse, HR, finansiering og transport, og kundebehandling. Selskapet har en stor portefølje av tjenester for avansert dokumenthåndtering, programvare, grafisk kommunikasjon og et bredt produktspekter fra mindre printere, til multifunksjonsmaskiner og større digitale trykksystemer. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut i USA, har rundt 140.000 ansatte i over 160 land og en årlig omsetning på rundt 23 milliarder dollar. Mer informasjon, se http://www.xerox.com, http://news.xerox.com eller http://www.realbusiness.com. Investorinformasjon, se http://www.xerox.com/investor.

Kontaktpersoner:

Xerox Norge
Jens Petter Ørjansen
901 72 612
jens.orjansen@xerox.com

Madigan
Robert Sørensen
402 10 016
Robert@madigan.no