Rimeligere Xerox proffprinter


Xerox lanserer en ny, høyhastighets ”waterless inkjet” for grafisk bransje. Maskinen er et rimelig alternativ i sin klasse.

- Den gjør det billigere for mindre trykkerier å komme inn i høyhastighetsmarkedet, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

Den nye skriveren ble torsdag lansert på den internasjonale grafikkmessen Drupa i Düsseldorf.

Maskinen gir høy bildekvalitet ved mindre volum, og har nye miljøegenskaper for resirkulering og redusert bruk av blekk.

Høy kvalitet og godt miljø

-Den leverer høy kvalitet på billige og dårligere papirkvaliteter. Vi tilbyr også en egen miljøteknologi som enkelt kan fjerne blekk fra trykk, slik at papiret kan resirkuleres, sier Ørjansen.

Xerox har også utviklet en ny miljøteknologi for storebror CiPress 500, slik at blekkbruken kan reduseres på sider med mye tekst og lite grafikk.

Rask

CiPress 325 trykker, som navnet tilsier, 325 fot i minuttet i 600x600 dpi oppløsning. Maskinen kan oppgraderes til 500 fots produksjon.

-Produktivitet og hastighet opprettholdes uavhengig av jobbens vanskelighetsgrad, sier Ørjansen

Xerox CiPress 325 Production Inkjet System kompletterer CiPress 500-serien - markedets eneste høyhastighets ”waterless inkjet”. Maskinen vil være på markedet i løpet av andre halvår 2012.

------------------------------------------------

Se for øvrig vedlagte pressemelding på engelsk og bilde til fri benyttelse.

Om Xerox

Xerox (NYSE: XRX) er verdens ledende selskap for forretningsprosesser og dokumenthåndtering. Gjennom selskapets teknologi og tjenester kan alle typer virksomheter få forenklet og effektivisert sine arbeidsprosesser, og dermed flere ressurser tilgjengelig for kjernevirksomhet. Xerox tilbyr outsourcing av forretningsprosesser og IT-tjenester, som databehandling, løsninger for helse, HR, finansiering og transport, og kundebehandling. Selskapet har en stor portefølje av tjenester for avansert dokumenthåndtering, programvare, grafisk kommunikasjon og et bredt produktspekter fra mindre printere, til multifunksjonsmaskiner og større digitale trykksystemer. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut i USA, har rundt 140.000 ansatte i over 160 land og en årlig omsetning på rundt 23 milliarder dollar. Mer informasjon, se http://www.xerox.com, http://news.xerox.com eller http://www.realbusiness.com. Investorinformasjon, se http://www.xerox.com/investor.

Kontaktpersoner:

Xerox Norge
Jens Petter Ørjansen
901 72 612
jens.orjansen@xerox.com

Madigan
Robert Sørensen
402 10 016
Robert@madigan.no