Ny høyproduktiv digital Xerox-trykker


Xerox lanserer en ny og hurtigere iGen-maskin - i følge SpencerLab markedets mest produktive digitale trykkerisystem.

iGen 150 Press leverer 150 ark, eller 3.000 26-tommers ark i timen.

Akselerert trykking

-Vi har økt trykkhastigheten med opp til 25 prosent, slik at trykkeriene kan få høyere produktivitet med flere utførte jobber, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

Den nye trykkerimaskinen ble torsdag lansert på den internasjonale grafikkmessen Drupa i Düsseldorf.

Trykkvaliteten er høy, basert på Xerox-patenter, som gir svært gode og naturtro digitale fargetrykk. Oppløsningen er på 2.400x2.400 dpi - høyeste til nå på en iGen-maskin.

Automatiske tilpasninger

Maskinen oppdager og fjerner forstyrrende streker og andre uvedkommende elementer automatisk. Tilpasninger skjer også automatisk. Trykkeren varsles når maskinen er klar til å starte produksjonen.

Den kan levere trykk på ulike papirkvaliteter i samme jobb.

-Dette er en egenskap som er svært aktuelt i forbindelse med direct-mail jobber til ulike individuelle adressater, sier Ørjansen.

Maskinen er klar for det norske markedet i juli i år.

------------------------------------------------

Se for øvrig vedlagte pressemelding på engelsk og bilde til fri benyttelse.

Om Xerox

Xerox (NYSE: XRX) er verdens ledende selskap for forretningsprosesser og dokumenthåndtering. Gjennom selskapets teknologi og tjenester kan alle typer virksomheter få forenklet og effektivisert sine arbeidsprosesser, og dermed flere ressurser tilgjengelig for kjernevirksomhet. Xerox tilbyr outsourcing av forretningsprosesser og IT-tjenester, som databehandling, løsninger for helse, HR, finansiering og transport, og kundebehandling. Selskapet har en stor portefølje av tjenester for avansert dokumenthåndtering, programvare, grafisk kommunikasjon og et bredt produktspekter fra mindre printere, til multifunksjonsmaskiner og større digitale trykksystemer. Xerox har hovedkontor i Norwalk, Connecticut i USA, har rundt 140.000 ansatte i over 160 land og en årlig omsetning på rundt 23 milliarder dollar. Mer informasjon, se http://www.xerox.com, http://news.xerox.com eller http://www.realbusiness.com. Investorinformasjon, se http://www.xerox.com/investor.

Kontaktpersoner:

Xerox Norge
Jens Petter Ørjansen
901 72 612
jens.orjansen@xerox.com

Madigan
Robert Sørensen
402 10 016
Robert@madigan.no