Liten revolusjon: Mobil miniskanner fra Xerox


Xerox lanserer en batteridrevet mobil miniskanner som sender trådløst skannede dokumenter og bilder til PC, Mac, Android og IOS.

Skanneren er den første av sitt slag p markedet, og er spesialdesignet for folk på farten som må få sendt av gårde informasjon som er festet på papir.

- Den er praktisk, hendig, leser dokumenter og sender direkte til mottaker uavhengig av USB-kabel og bruk av PC som mellom- og avsenderstasjon, sier produktsjef Geir Johnsen i Xerox Norge.

Med mål på 29,3x7,0x5,1 cm og vekt på bare 638 gram, er Xerox Mobile Skanner knapt større enn et pennal og får lett plass i en liten veske eller stor lomme. Den er alt i salg i Norge, og koster fra rundt 2.500 kroner eks MVA.

Skanneren går på batteri, og håndterer og sender JPG- bilder og PDF-dokumenter til mottaker over Wi-Fi. Gjennom en gratis app kan skanneren kommunisere med PC, Android, Mac iPhone, iPad, iPod Touch eller Cloud løsninger.

Skanneren gjengir i farger og har et 4 GB Eye-Fi SD minnekort. Skannerens sensor registrer dokumenter og skanner automatisk.

Vedlagt foto til fri avbenyttelse

On ønskelig kan testeksemplar skaffes med det første

Kontaktpersoner:

Xerox Norge
Geir Johnsen
900 38 254
Geir.johnsen@xerox.com

Madigan
Robert Sørensen
402 10 016
Robert@madigan.no