Xerox inleder samarbete med Igepa Group


Stockholm den 26 september 2011 – Igepa Group, som levererar papper och kartong till den grafiska branschen, blir återförsäljare av Xerox digitala produktionslösningar. Avtalet mellan Xerox och Igepa Group omfattar alla storformatsskrivare, produktionsmaskiner och tillhörande mjukvarusortiment. Igepa Group kommer att täcka Danmark och södra Sverige och har i samband med avtalet anställt en Xerox-certifierad medarbetare i Sydsverige.

– Vi har stora förhoppningar på samarbetet, och har länge önskat erbjuda våra kunder en ”one-stop-shop-lösning”. Det är nu rätt tidpunkt att ta det steget. Vi har valt ett partnerskap med Xerox för att de har ett bra varumärke, och att produkterna håller hög kvalitet, säger Tommy Petersen, VD för Igepa Group.

Ett fullständigt pressmeddelande (på danska) finns här:
http://www.igepagroup.dk/documents/Nyheder/Xerox%20indgår%20samarbejde%20med%20Igepa%20Group-3.pdf

För ytterligare information kontakta:
Stefan Ivarsson, Channel Director, Xerox Sverige, 0765-361 040,
stefan.ivarsson@xerox.com Bite Communications, 08-402 01 00, xerox@bitepr.se

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av såväl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på tre huvudområden: små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer, samt tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Genom ACS, ett dotterbolag som Xerox förvärvade i februari 2010, kan Xerox även erbjuda omfattande outsourcinglösningar för affärsprocesser och IT, inklusive databehandling, hantering av personalförmåner, finanssupport samt tjänster kring kundrelationshantering för kommersiella och statliga organisationer över hela världen. Xerox 133 000 medarbetare tar hand om kunder i fler än 160 länder.

Xerox Europe har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings- och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se.