Ny chef för produktionsmaskiner på Xerox


Hans Öberg, med 25 års erfarenhet från grafiska branschen, blir nordisk produktchef för produktionsmaskiner hos Xerox.

Stockholm den 21 december 2011 – Hans Öberg, ny nordisk produktchef för produktionsmaskiner hos Xerox, har nästan 25 års erfarenhet från grafiska branschen. Hos Xerox har Hans varit sedan 1997, senast som nordisk produktchef för Xerox arbetsflödeslösningar, FreeFlow, och svartvitt produktionstryck. Tidigare roller inom Xerox har innefattat specialist för digitala tryckpressen iGen, affärsutvecklare för återförsäljare, kontoansvarig för produktionssystem samt färgspecialist.

Innan Hans Öberg började hos Xerox jobbade han i tio år på Esselte Grafotex som specialist och säljare kring grafisk utrustning från Scitex.

– I min nya roll kommer jag att ansvara för hela Xerox utbud av digitala tryckpressar. Vi har marknadens bredaste utbud och i kombination med en välutvecklad support kan vi hjälpa båda stora och små företag att bli mer effektiva och lönsamma, säger Hans Öberg.

För ytterligare information kontakta:
Hans Öberg, Product Portfolio Manager, Xerox, 070-662 01 77, hans.oberg@xerox.com
Bite Communications, 08-402 01 00, xerox@bitepr.se

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av såväl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på tre huvudområden: små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer, samt tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Genom ACS, ett dotterbolag som Xerox förvärvade i februari 2010, kan Xerox även erbjuda omfattande outsourcinglösningar för affärsprocesser och IT, inklusive databehandling, hantering av personalförmåner, finanssupport samt tjänster kring kundrelationshantering för kommersiella och statliga organisationer över hela världen. Xerox 134 000 medarbetare tar hand om kunder i fler än 160 länder.

Xerox Europa har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings- och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se.