Xerox utser nya chefer i Europa och Nordamerika


Stockholm, mar 05, 2010 Från den 1 mars är den 51-årige Armando Zagalo de Lima chef för Xerox Global Customer Operations och därmed ansvarig för all global försäljning, service och kundadministration inom Xerox dokumentteknik, tjänster och lösningar. Tidigare var han chef för Xerox Europa, ett ansvarsområde som också ingår i den nya rollen utöver Xerox Nordamerika och verksamheten i tillväxtmarknader.

Russell Peacock blir chef för den nordamerikanska verksamheten inom Solutions och Channels. Peacock är 51 år gammal och har tidigare varit chef för Xerox Channels i Nordamerika, ett ansvar som även fortsättningsvis ingår i hans roll.

För ytterligare information, kontakta:
Kevin Perlmutter, kommunikationsdirektör Xerox Europa, +44(0)1895 845219, kevin.perlmutter@xerox.com

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av såväl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på ett flertal områden: små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer och tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings- och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se