Xerox Premier Partners Global Network erbjuder nya intäktsmöjligheter genom utökat program


Stockholm, maj 19, 2010 - I ett försök att hjälpa sitt nätverk av mer än 800 ledande tryckerier från 48 länder till bättre kontakt med befintliga och potentiella kunder har Xerox skapat en ny webbplattform för medlemmar av programmet Premier Partners Global Network. Programmet har utformats för att generera affärer och förmedla information och utbildningsmöjligheter. Webbportalen är den senaste versionen av programmet som firar sitt 10-årsjubileum i år.

- Den viktigaste prioriteringen för vår nya webbplattform är att göra det väldigt enkelt för medlemmarna i Premier Partners att få kontakt med nuvarande och potentiella kunder, säger Gavin Jordan-Smith, Vice President, Commercial Print, Premedia Business och Premier Partners Global Network, Xerox Corporation. Vi förstår att våra medlemmar har många krav och att hjälpa dem till tillväxt och nya intäktsmöjligheter är nu bara ett musklick bort.

Den sociala plattformen är ett öppet webbforum där medlemmar kan utbyta idéer och utbildningsmöjligheter. Plattformen har ett avsnitt om Xerox-koncernens företag och samarbetspartners, inklusive GMC Software Technology och XMPie, där medlemmarna kan ta del av kampanjerbjudanden, betaversioner av programvara och andra exklusiva möjligheter.

Xerox lanserar också en webb- och mobilbaserad sökapplikation för iPhone och BlackBerry. Skrivarköpare och marknadsförare som letar efter en skrivarleverantör kan fylla i de tjänster och program de behöver tillsammans med sitt geografiska läge. Applikationen integrerar Google Maps-teknik för att guida köparen ändå till dörren till den lämpligaste medlemmen av Premier Partners.

- Medlemskapet har sina fördelar, vilket är påtagligt genom de nya affärsdrivande verktygen som Xerox ställer till förfogande för medlemmarna av Premier Partners, säger Bart Van Deuren, VD på Publimail nv-sa i Belgien. Webbportalen kommer att låta mig fullt ut dra nytta av ett globalt nätverk av tryckerier, utbyta insikter om hur man öka intäkter och förbli intressant för mina kunder. Det kommer att bli ett värdefullt inslag i min affärsutvecklingsplan.

De nya tjänsterna kommer att bli tillgängliga för medlemmar i Xeroxs Premier Partners i juli på www.xeroxpremierpartners.com

För ytterligare information, kontakta:
Stefan Lundin, ansvarig för Premier Partners-programmet på Xerox Norden
Tel: 08-795 10 80, stefan.lundin@xerox.com

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av såväl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på ett flertal områden: små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer och tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings- och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se