Xerox lanserar ännu en storformatsskrivare för CAD-marknaden


Stockholm, jan 27, 2010 Precis som storformatsskrivaren Xerox 6605, som lanserades i november, har Xerox 6604 en upplösning på 600x600 dpi som säkerställer hög utskriftskvalitet på jobb som CAD-ritningar, kopplingsscheman eller kartor. Den inbyggda färgskannern kan skanna till filer eller kopiera dokument i alla standardstorlekar upp till 15 meters längd.

Skrivaren har plats för två rullar papper. Färgpekskärmen på 15 tum och ett intuitivt användargränssnitt gör skrivaren enkel att hantera, även för användare som inte är vana vid storformatslösningar.

Utmärkande med Xerox 6604 är det enkla grafiska användargränssnittet, den höga kvaliteten på utskrifterna och att den är moduluppbyggd, vilket gör det enkelt för användaren att lägga till funktioner och öka kapaciteten allteftersom behoven förändras.

Skrivaren är utrustad med Xerox FreeFlow Accxes Controller som möjliggör utskrift, kopiering och skanning samtidigt. Andra standardfunktioner är:
  • Förhandsgranskning av skanning – realtidsgranskning av dokumentet medan det skannas ger användaren full kontroll över resultatet.
  • Köhantering – jobben visas som tumnaglar i användargränssnittet, jobb placerade i kö kan omprioriteras och färdiga jobb kan skrivas ut igen.
  • Färgkopiering – Xerox mjukvara Q-Copy, gör att användarna kan skanna bilder och skicka dem automatiskt till en nätverksansluten skrivare av valfritt fabrikat med full kontroll över kopiering och skalning.
  • ”On-Line Folding” – tillbehör för vikning som automatiserar vikningsprocessen vid både utskrift och kopiering.
Xerox 6604 finns tillgänglig nu.

För ytterligare information, kontakta:
Raluca Garpedal, produktchef, 08- 795 10 50, raluca.garpedal@xerox.com

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av såväl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på ett flertal områden: små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer och tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings- och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se