Nya storformatskrivare från Xerox och Epson


Xerox utbud av storformatskrivare växer med nya Epson Stylus Pro 9900 och Epson Stylus Pro 7900.

Stockholm, 19 oktober 2010 – Xerox utökar sin portfölj av storformatskrivare med Xerox/Epson Stylus Pro 9900 och Xerox/Epson Stylus Pro 7900, två 10-färgskrivare som ger fullständig färgprecision med hög hastighet samtidigt som de kräver lite från användaren.

– Dessa två skrivare hamnar i toppen inom detta segment av storformatskrivare hos Xerox, säger Raluca Garpedal, affärsområdesansvarig för storformatslösningar i Norden på Xerox. Xerox har erbjudit produkter under gemensamt varumärke med Epson i flera år. Samarbetet gör att vi kan erbjuda storformatskrivare som kombinerar de bästa lösningarna från båda företagen. Från Xerox sida innebär detta bland annat unika mjukvaruprogram och inte minst förstklassig försäljning, service och support.

Ett förbättrat bläcksystem, en ny printmekanism och en uppsjö nya tekniker gör Xerox/Epson Stylus Pro 9900 och Xerox/Epson Stylus Pro 7900 idealiska för storformatsutskrifter och utskrifter av konst i storlekar upp till 24 respektive 44 tum. Både antalet munstycken och kapaciteten har fördubblats hos de båda maskinerna vilket resulterar i en utskriftshastighet på upp till 40 kvm i timmen.

Läs mer om de nya skrivarna här: http://news.xerox.co.uk/pr/xuk/xerox-adds-the-epson-stylus-pro-172977.aspx?link_page_rss=172977

För mer information kontakta: Raluca Garpedal, Xerox Sverige, +46 (0)70-399 62 37, raluca.garpedal@xerox.com
Bite Communications, +46 (0)8-402 01 00, xerox@bitepr.se

Om Xerox Europa Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av såväl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på ett flertal områden: små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer och tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings- och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se.