Xerox presenterar nya verktyg för tryckerier som vill klara sig genom tuffa tider


Stockholm, sep 23, 2009 – Det är uppenbart att det inte är ”business as usual” längre. Ska tryckerierna kunna klara sig genom krisen måste vi hjälpa dem att utnyttja både teknik och anställda fullt ut. Vi lyssnar på vad våra kunder säger och har skapat nya program utifrån deras mål och behov, säger Scott Russell, chef för Operational Marketing, Production Systems Xerox Europa.

Tryckerier kan välja två nya erbjudanden från Xerox för att hitta fler vägar till att vinna nya kunder:
  • Sales Skills Assessment Survey: Består av en utvärdering av ett företags säljstyrka och rekommendationer för att förbättra säljteknik och resultat.
  • How to Target Agencies and Marketers Sales Training Course: Ger riktlinjer för att hitta nya kunder bland reklambyråer och marknadsförare. Utbildningen visar hur man kan lyfta fördelarna med digitaltryck för dessa målgrupper.
Xerox har också utökat sitt ProfitAccelerator-erbjudande med tre nya delar:
  • Ad Agency Market Guide är en uppsättning verktyg som hjälper tryckerier över hela världen att rikta in sig mot reklam- och designbyråer.
  • Profiting through Personalisation II Kit – Featuring XMPie visar hur man kan vända marknadskommunikation till marknadskonversation genom nya sätt att utveckla tryck med variabla data och web-to-print. Paketet innehåller affärsutvecklingsverktyg med nya mallar som gör det enkelt att komma igång snabbt med att erbjuda tjänster som personligt tilltal.
  • "PODi Digital Print Case Studies; Best Practices Featuring Xerox Customers" innehåller fem år av best practices inom tryck med variabla data. Boken, som produceras i samarbete med PODi, innehåller exempel från 15 olika branscher som sjukvård, detaljhandel och grafisk design. Perfekt för kunder som letar efter inspiration till nästa projekt.
För ytterligare information, kontakta:
Johan Mikaelsson, ansvarig Production Systems Xerox Sverige, 08-795 10 82, johan.mikaelsson@xerox.com
Bite Communications, 08-412 01 00, xerox@bitepr.se

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av såväl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på ett flertal områden: små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer och tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings- och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se