Xerox presenterar två nya prisvärda multifunktionsskrivare för småföretagare


Stockholm, jun 18, 2009 – Xerox hjälper små och mellanstora företag att tänja på sina teknikbudgetar genom att introducera två nya prisvärda multifunktionsskrivare fullpackade med avancerade funktioner.

Xerox WorkCentre 3210 och WorkCentre 3220 är svartvita A4-multifunktionsskrivare som kombinerar utskrifter, kopiering, skanning och fax i en kompakt enhet. Skrivarna har en utskriftshastighet på upp till 24 sid/min (WorkCentre 3210) och 28 sid/min (WorkCentre 3220). Upplösningen är 1200x1200 dpi och papperskapaciteten är upp till 500 sidor. Båda skrivarna har inbyggd nätverksanslutning.

– Små företag har oftast begränsad budget, speciellt när det gäller investeringar i teknik. Våra nya multifunktionsskrivare har en bra mix av funktioner som ger hög prestanda till ett rimligt pris, säger Carl-Magnus Nilsson, produktchef på Xerox Sverige.

WorkCentre 3210 och WorkCentre 3220 är anpassade för enskilda användare eller mindre arbetsgrupper och erbjuder en rad funktioner som ökar produktiviteten och minskar kostnaderna:
  • Skanna och skriv ut direkt till/från ett USB-minne – idealiskt för småföretagare på språng.
  • Högkapacitetstoner för att minimera avbrott och hålla kostnaderna nere.
  • Skanningmjukvara med möjlighet att redigera, organisera och distribuera skannade dokument.
  • Energisparläge och funktioner som N-Up printing och ID Card Copy gör det enkelt att dra ner kostnader för toner, papper och energiförbrukning.
  • Enkel och smidig installation, med möjlighet för användare att ansluta till skrivaren via USB eller ett standardnätverk.
  • 360 MHz processor och 128 MB minne ger en snabb och tillförlitlig maskin.
WorkCentre 3220 har även Adobe PostScript3 och avancerade funktioner som ”fax forward” till e-post och automatisk dubbelsidig utskrift för att minska pappersåtgång – vilket både sparar pengar och minskar miljöpåverkan.

WorkCentre 3210 och WorkCentre 3220 är Energy Star-certifierade och ingår i Xerox Green World Alliance, som är ett världsomfattande initiativ för att uppmuntra kunder att återvinna eller göra sig av med tonerkassetter och annat skrivarförbrukningsmaterial på ett sätt som minimerar miljöpåverkan.

För ytterligare information, kontakta:
Carl-Magnus Nilsson, Xerox Sverige, 08-795 18 06, Carl-Magnus.Nilsson@xerox.com
Bite Communications, 08-402 01 00, xerox@bitepr.se

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av såväl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på ett flertal områden: små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer och tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings- och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se