Propangruppen ansluter sig till Xerox Graphic Arts Premier Partner-nätverk


Stockholm, nov 23, 2009 Propan är en fullservicebyrå inom grafisk produktion och erbjuder tjänster från idé, design och text till bildhantering, digital produktion, prepress och tryck. Bland kunderna finns bland annat Samsung, Fujitsu, Renault och Nikon.

Som medlem i Xerox Graphic Arts Premier Partners ansluter sig Propan till ett nätverk av nästan 800 digitaltryckerier över hela världen, som alla erbjuder högkvalitativa trycksaker utifrån en certifierad process som utnyttjar alla tryckeriernas maskinparker och gemensamma sälj- och marknadskanaler.

– Propan växer kraftigt och genom Xerox får vi tillgång till fördelarna med ett globalt nätverk. Vi får en större internationell kontaktyta och bättre möjligheter att erbjuda våra kunder tryck och distribution där de vill ha det, säger Benni Fehér, byråledare på Propangruppen.

För ytterligare information, kontakta:
Stefan Lundin, ansvarig för Premier Partner-programmet på Xerox Sverige, 08-795 10 80, stefan.lundin@xerox.com
Benni Fehér, byråledare Propangruppen, 08-672 02 22, benni@propan.se

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av såväl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på ett flertal områden: små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer och tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings- och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se