Xerox breddar storformatssortimentet med ny kompakt storformatsskrivare


Stockholm, nov 05, 2009 Den kompakta Xerox 6605 ger knivskarp bildkvalitet och har dessutom färgskanningsfunktion och ett lättanvänt gränssnitt. Upplösningen på 600x600 dpi säkerställer hög utskriftskvalitet på jobb som byggritningar, kopplingsscheman eller kartor. Den inbyggda färgskannern kan skanna till filer eller kopiera dokument i alla standardstorlekar upp till 15 meters längd.

Skrivaren producerar upp till fem A1 i minuten och har plats för två rullar papper. Färgpekskärmen på 15 tum och ett intuitivt användargränssnitt gör skrivaren enkel att hantera, även för användare som inte är vana vid storformatslösningar.

– Xerox 6605 är extremt lättanvänd och har utmärkt utskriftskvalitet. Den är pålitlig och har imponerande hög kapacitet. Skrivaren är ytterligare en i raden av storformatslösningar som finns tillgänglig hos vårt ökande antal återförsäljare. Xerox fortsätter att investera i utvecklingen och expansionen av storformatserbjudandet, säger Howard Witt, ansvarig för Xerox storformatslösningar i Europa,

Nya funktioner i 6605 är bland annat:
  • Förhandsgranskning av skanning: realtidsgranskning av dokumentet medan det skannas ger användaren full kontroll över resultatet.
  • Köhantering: jobben visas som tumnaglar i användargränssnittet, jobb placerade i kö kan omprioriteras och färdiga jobb kan skrivas ut igen.
  • Färgkopiering: Xerox mjukvara Q-Copy, gör att användarna kan skanna bilder och skicka dem automatiskt till en nätverksansluten skrivare av valfritt fabrikat med full kontroll över kopiering och skalning.
  • ”On-Line Folding”: tillbehör för vikning som automatiserar vikningsprocessen vid både utskrift och kopiering.
Xerox 6605 finns tillgänglig för beställning och installation från november 2009. Eftersom alla Xerox storformatslösningar är modulära kan 6204-kunder uppgradera sina system till en 6605.

För ytterligare information, kontakta:
Raluca Garpedal, produktchef, 08- 795 10 50, raluca.garpedal@xerox.com

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av såväl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på ett flertal områden: små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer och tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings- och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se