Ny produktiv multifunktionsskrivare från Xerox


Stockholm, maj 27, 2009 – Xerox lanserar WorkCentre 6400, en praktisk A4 färgmultifunktionsskrivare med hög produktivitet för kontor av alla storlekar.

WorkCentre 6400 kopierar, skannar och faxar även samtidigt som den skriver ut. Maskinen levererar upp till 30 sidor i minuten i färg och 35 sidor i minuten i svartvitt, och är automatiskt inställd på dubbelsidig utskrift för att minska pappersförbrukningen.

Produktiviteten säkras genom”Print Around”-funktionen, som registrerar och lagrar utskriftsjobb som kräver andra papperstyper än det som finns i magasinet, medan den fortsätter att skriva ut de jobb som har den befintliga papperstypen. Maskinen har en mängd smarta skannings- och dokumentfunktioner. Till exempel kan återkommande skanningsjobb förhandsprogrammeras till att lagras i olika mappar. Dokument som skrivs ut ofta kan lagras på maskinen för enkel utskrift senare. Möjligheten att omvandla pappersdokument till sökbara PDF:er gör det enkelt att arkivera, organisera och söka i dokumenten.

WorkCentre 6400 har också ett antal funktioner som ger ökad dokumentsäkerhet. Utskrifter kan sparas i kön till dess att en PIN-kod slås in. Bilddata i maskinens minne kan raderas antingen automatiskt, på kommando eller efter varje utskrift. Ett lösenord kan också krävas innan inkommande fax och utskrifter skrivs ut. Maskinen är kompatibel med de senaste säkerhetsprotokollen, 902.1.x, IPSec för både IPv4 och IPv6, för säkert nätverk.

Den stora ikonbaserade tryckkänsliga skärmen gör WorkCentre 6400 mycket enkel att använda. Med hjälp av Extensible User Interface (EIP) kan oberoende programvaruleverantörer och utvecklare skräddarsy applikationer tillgängliga från skärmen. Detta kan göra återkommande uppgifter enklare att utföra och sparar värdefull tid.

WorkCentre 6400 finns både som skrivbords- och golvmodell. Som tillägg kan man välja en efterbehandlingsmodul som samlar och häftar upp till 30 sidor.

För ytterligare information, kontakta:
Carl-Magnus Nilsson, Xerox Sverige, 08-795 18 06, carl-magnus.nilsson@xerox.com
Bite Communications, 08-402 01 00, xerox@bitepr.se

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av såväl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på ett flertal områden: små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer och tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings- och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se