Color Match Printing investeert in een nieuwe digitale kleurenpers, de Xerox 700


Zaventem, nov 08, 2008 Korte tijd na haar oprichting in 1996 wist drukkerij Color Match Printing reeds dat ze zich niet zou beperken tot offsetdruk. Terwijl destijds de meeste opdrachten (70%) in twee kleuren werden uitgevoerd, evolueerde de vraag van kmo's en particulieren de daaropvolgende jaren steeds meer naar vierkleurendrukwerk. Vaak ging het echter om kleine oplagen. Om aan die behoefte te voldoen en vanuit haar sterke geloof in de vooruitgang van de digitale afdruktechnologie, met name op het vlak van kwaliteit, besloot Color Match Printing daarom in digitale kleurenafdruk te investeren om oplagen tot 1.000 exemplaren te produceren.

Steve Vercnocke, oprichter en algemeen directeur van de drukkerij, koos onlangs voor de Xerox 700 omwille van de afdrukkwaliteit en -snelheid en het modulaire ontwerp ervan. En omwille van de grote waaier aan beschikbare afdrukmedia en covers waarmee aan alle specifieke wensen van de klanten kan worden voldaan.

"Xerox is een uitgelezen partner. Het bedrijf bood ons de meest geschikte druktechnologie voor alle behoeften van onze klanten en beschikt over een snel reagerende en betrouwbare ondersteunende infrastructuur", aldus Steve Vercnocke. Dit kontrakt werd gerealiseerd door onze partner IGEPA.

- XXX -

Over Xerox Europe
Xerox Europe, dat belast is met de Europese activiteiten van Xerox Corporation, commercialiseert een compleet gamma van producten, oplossingen en diensten van Xerox met de bijhorende supplies en software. Zijn aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantooromgevingen van allerlei omvang, de markt voor productieprinten en de grafische sector, alsook diensten zoals advies, systeemontwerp en -beheer en documentuitbesteding.

Xerox Europe bezit ook logistieke en productie-eenheden in Ierland, Groot-Brittannië en Nederland, naast een research- en ontwikkelingscentrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble. Bezoek de site www.xerox.com voor bijkomende informatie.

Xerox® is een handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve bedrijven.

Contacten voor de redacties:
Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg - Tel. +32 2 716 65 11
pierre.collette@xerox.com
Renato Jannone, Eurolife - Tel. +32 2 374 74 04 / +32 495 26 12 03
renato.jannone@eurolife.be