XEROX WORKCENTRE 7132 GÖR DET LÄTT ATT HANTERA FÄRGUTSKRIFTER OCH KOPIERING


Stockholm, aug 16, 2006 -- - Med WorkCentre 7132 erbjuds kunderna färg utan att tumma på den produktivitet och effektivitet de är vana vid med våra multifunktionssystem, säger Jerker Larsson, marknadschef Xerox Office.

Avancerade finesser
  • Systemet har förmågan att spara dokument i brevlådor och skicka vidare med valfria arbetsflöden, vilket förenklar att skicka skannade dokument till en rad olika mottagare samtidigt. Med endast en skanning kan användaren skicka ett dokument, direkt från enheten till ett flertal faxnummer, e-post adresser och nätverksmappar.


  • EworkCentre 7132 kan hantera 500 vanliga blanketter och formulär och på begäran skriva ut dem från kontrollpanelen. Xerox WorkCentre 7132 har även "smarta pappersfack" som automatiskt känner av pappersstorleken för att matcha utskriftsjobbet.


  • Xerox CentreWare Internet Services desktop management - mjukvara som gör att användaren kan konfigurera och hantera maskinen fjärrstyrt.


  • Xerox SMART eSolutions - mjukvara som automatiskt rapporterar hur många utskrifter, kopior, skanningar och fax som är gjorda i systemet. Avancerade säkerhetsfinesser möjliggör för kunden att begränsa tillgängligheten, spåra användning och skydda konfidentiell information.
Pris och tillgänglighet

Xerox WorkCentre 7 132 finns tillgänglig hos Xerox återförsäljare från den 7 augusti Utgångspriset är 58 700kr.

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av så väl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på tre områden; små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer samt tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se

Mediekontakt
Jerker Larsson
Marknadschef, Xerox Office
Tel: : 08-795 12 18
Mobil: 070-512 97 88
E-post: jerker.larsson@xerox.com