XEROX SÄNKER PRISET PÅ SIN MULTIFUNKTIONELLA PRODUKT C2424 KRAFTIGT


Stockholm, feb 06, 2006 -- Nu gör Xerox sin färgteknik ännu mer prisvärd och sänker priset på sin prisbelönta multifunktionsmaskin WorkCentre C2424. Priset för basmodellen sänks med 30 procent till ca 12500 kr. WorkCentre C2424, som fått sammanlagt 29 utmärkelser och priser från hela världen, klarar utskrifter i färg och svartvitt och kan användas till allt från vanliga dokumentutskrifter till reklammaterial och presentationer i upp till 24 sidor per minut. Den nya, sänkta prisnivån gör Xerox multifunktionsmaskin med patenterad vaxteknik för färgutskrifter tillgänglig för en ännu större kundgrupp.

"Genom att sänka priset på WorkCentre C2424 stärks Xerox engagemang för att främja användande av färgutskrifter på företag, oavsett deras storlek. Xerox färgskrivare och lösningar erbjuder avancerade och smarta funktioner till rimliga priser. Vi fortsätter succén från 2005 genom att inleda 2006 med att erbjuda ännu fler att få möjlighet att använda denna fantastiska multifunktionella produkt, säger Jerker Larsson, marknadschef Xerox Office Sverige.

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av så väl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på tre områden; små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer samt tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se

Mediekontakter
Jerker Larsson, Xerox Europe, tel: 08-795 12 18
070-512 97 88
, email: jerker.larsson@xerox.com