POSITIVT MOTTAGANDE AV XEROX IGEN3 OCH XEROX NUVERA SYSTEMS


Stockholm, feb 08, 2006 -- Utvecklingen av digitaltryck har lett till kortare produktionstider, högre kvalitet och nöjdare kunder. Hittills har Xerox iGen3 kunder producerat över tre miljarder sidor världen över och cirka sjuttio iGen3 system trycker mer än en miljon sidor per månad.

Det svenska tryckeriet BG-Digital i Stockholm har nyligen investerat i två nya produktionsmaskiner, Xerox Nuvera Pro 144 med avläggare, omslagsiläggare samt funktion för häftning och falsning.

- Efter att noggrant ha skannat av marknaden kunde vi konstatera att Xerox Nuvera Pro 144 var det rätta valet för oss. Vi har stort förtroende för Xerox serviceorganisation som vi har samarbetat med sedan 1990 och Xerox Nuvera Pro 144 representerar den nya generationen maskiner som vi var ute efter, säger Åke Wallén VD för BG-Digital.

Likaså har det danska tryckeriet Formula nyligen köpt in en iGen3 samt två Xerox Nuvera digitala produktionssystem.

- Vi har verkligen insett värdet av att arbeta med digitaltryck. Med de nya produktionssystemen på plats förväntar vi oss en snabb avkastning på vår investering såväl som ökad tillväxt i vår kundbas, säger Bjarne Skyum, VD på Formula.

Om Xerox Europa
Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av så väl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på tre områden; små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer samt tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se

Mediekontakt
Johan Mikaelsson
Marknadschef, Xerox Production Nordic
Tel: 08-795 10 82
Mobil: 070-580 93 77
E-post: johan.mikaelsson@swe.xerox.com